Μπάσκετ: Απέκτησε Γιώργο Τσιακλάγκανο ο Ολυμπιακός Β.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ και γι’ αυτό επιδιώκει να ενισχυθεί με αξιόλογους παίκτες. Χθες οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γιώργου Τσιακλάγκανου. Πρόκειται για Βολιώτη καλαθοσφαιριστή, ο οποίος είναι 27 ετών και αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία στις θέσεις «3» και «4». Είναι αρκετά έμπειρος, έχοντας παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες και πιστεύεται ότι θα βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό στη νέα του προσπάθεια.
Η ανακοίνωση της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου για την μεταγραφή του Τσιακλάγκανου είναι η εξής: «Η Διοικούσα Επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Τσιακλάγκανο.
Ο Βολιώτης σμολ και πάουερ φόργουορντ (1,95) Γιώργος Τσιακλάγκανος είναι 27 χρόνων και πέρυσι αγωνίστηκε με τον Φίλιππο Βέροιας στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα με τους Νέους Αθλητές Νίκης και στη συνέχεια εντάχθηκε και στην ανδρική ομάδα της Νίκης, παίζοντας σε Γ’ Εθνική, Β’ Εθνική και Α2.
Λόγω σπουδών στην Κοζάνη επέστρεψε στην ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης και την περίοδο 2013-14 αγωνίστηκε στην Κοζάνη με τη φανέλα του τοπικού Ηρακλή στη Β’ Εθνική. Ακολούθησαν ο Λασσάνης Κοζάνης, η Πτολεμαΐδα, και ο Εύοσμος. Τα προηγούμενα χρόνια και από τον 2017-18 έπαιξε με τον Φίλιππο Βέροιας, κερδίζοντας την άνοδο τόσο από την Γ’ στη Β’ Εθνική όσο και από τη Β’ στην Α2 μέσα σε δύο σεζόν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις