Μπαίνει στο νέο του… σπίτι ο Ολυμπιακός Βόλου

Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Δημήτρης Ζιάκας είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν είναι στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη καθώς είναι τραυματίας (στο φιλικό με τον Διαγόρα υπέστη κάταγμα ωμοπλάτης και υπολογίζεται πως θα μείνει τουλάχιστον έναν μήνα εκτός προπονήσεων).
Το πρόβλημα, όσον αφορά το γηπεδικό (την Πέμπτη η ομάδα προπονήθηκε στο γήπεδο του Στεφανοβικείου) θα λυθεί τις προσεχείς μέρες, όταν και θα είναι έτοιμο το ένα από τα δύο γήπεδα του προπονητικού κέντρου που κατασκευάζεται στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου. Η τεχνική εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο, θα το παραδώσει σύμφωνα με πληροφορίες, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Ήδη γίνονται οι τελευταίες εργασίες στον χλοοτάπητα, τοποθετήθηκαν τα δοκάρια, ενώ συνεχίζονται τα έργα και στον περιβάλλοντα χώρο του αθλητικού κέντρου.
Ο Ολυμπιακός θα δώσει την Κυριακή στην Τρίπολη και στο στάδιο «Θ. Κολοκοτρώνης» ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού, πριν η αποστολή ταξιδέψει στην Τρίπολη για την φιλική αναμέτρηση.
Μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια θα μπορέσει να επιτευχθεί το μοντάρισμα της ομάδας, με τον Περικλή Αμανατίδη να δουλεύει καθημερινά με τους παίκτες, μαζί με τους συνεργάτες του, τόσο στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, όσο και πάνω σε θέματα τακτικής και τεχνικής.
Να θυμίσουμε, πως μετά το φιλικό με τον Αστέρα, θα ακολουθήσει η φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις