Περιμένουν κόσμο στον Ολυμπιακό Β. με Απόλλωνα

Το πρώτο ντέρμπι στο Βόλο για το φετινό πρωτάθλημα δίνει αύριο Κυριακή (22/11) ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τον Απόλλωνα Σμύρνης, με στόχο να δώσουν συνέχεια στις νίκες στο γήπεδό τους, καθώς μαζί με τη Λάρισα είναι οι δύο ομάδες της κατηγορίας που δεν έχουν απώλεια βαθμών…

…στην έδρα τους.
Στον Ολυμπιακό ποντάρουν πολλά στον Ντιέγκο Λεόν, ο οποίος αποθεραπεύτηκε και επιστρέφει στην ομάδα. Ο Ισπανός μέσος με την ποιότητα που διαθέτει μπορεί να προσφέρει σημαντικά στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας και να αξιοποιήσει τους επιθετικούς. Έτοιμος είναι και ο Σπύρος Γκουγκούδης, ο οποίος αναμένεται και αυτός να αγωνιστεί στο βασικό σχήμα.
Από εκεί και πέρα επιστρέφει και ο Αντώνης Τσιάρας από τιμωρία, ενώ αντίθετα θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Ανέστης Νάστος και οι ανέτοιμοι Γιώργος Ντάσιος και Ντάριο Φερνάντες.
Χθες Παρασκευή η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» συνεχίστηκε με απογευματινή προπόνηση στο Πανθεσσαλικό, ενώ σήμερα Σάββατο οι παίκτες θα γυμναστούν για τελευταία φορά και στη συνέχεια η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα πρέπει να στηρίξει ενεργά την ομάδα, να δώσει δυναμικό «παρών» στο αυριανό παιχνίδι, βοηθώντας τους ποδοσφαιριστές να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις