«Football League σίγουρα με 10 ομάδες και κάτω…»

Με δήλωσή του ο αντιπρόεδρος του Ασπρόπυργου, Νίκος Ευθυμίου, εκφράζει την ανησυχία του μετά την συνεχιζόμενη καθυστέρηση για την λήψη απόφασης σχετικά με την αναδιάρθρωση. Παράλληλα προβλέπει πως αν μείνουν τρεις επαγγελματικές κατηγορίες η Football League θα έχει σίγουρα κάτω από 10 ομάδες.
Αναλυτικά:
Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ένωσης Ασπροπύργου εξέφρασε για άλλη μια φορά τους προβληματισμούς του και τις ανησυχίες του με την συνεχιζόμενη καθυστέρηση για λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα αναδιάρθρωσης λέγοντας ότι:
Με διάφορα τεχνάσματα και καθυστερήσεις φτάσαμε σήμερα 4/9 και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί πως θα διαμορφωθεί η συνέχεια της Πρώτης Επαγγελματικής Κατηγορίας (Super League) δηλαδή θα έχουμε και πάλι άλλες δύο (2) Επαγγελματικές Κατηγορίες SL2 και FL ή θα γίνει μόνο μια (1) Β΄ Εθνική 2 ομίλων.
Κατάντια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και μετά μιλάμε για βιωσιμότητα, αξιοπιστία και τόσα άλλα όμορφα λόγια, γιατί από λόγια χορτάσαμε.
Αξιότιμε Υφυπουργέ Κε Αυγενάκη και Κύριοι της Κυβέρνησης τα πολλά λόγια είναι φτώχια.
Πέρυσι καταψηφίσατε και τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία να το αλλάξετε μιλάτε για ηθική και δεν θέλετε την νομιμότητα. Σε ποιά ηθική αλήθεια αναφέρεστε??
Πέρυσι έγιναν ανήθικα και ενώ ομάδες κέρδισαν άνοδο έπαιξαν πάλι στην ίδια κατηγορία. Πουθενά στο κόσμο δεν γίνοντε αυτά. Και έρχεστε τώρα και μιλάτε για ηθική. Διορθώστε το ανήθικο, πέρυσι δεν μας ρώτησε κανένας για την τιμωρία που μας επέβαλαν ενώ βγήκαμε Πρωταθλητές.
Δείξτε ότι είσαστε διαφορετικοί έστω και τώρα στο 120΄ (της παράτασης ώ παράταση) γιατί εκεί δυστυχώς έχουμε φτάσει.
Αν πράξετε με γνώμονα την εκδίκηση και αποφασίσετε τρεις (3) Επαγγελματικές Κατηγορίες να γνωρίζετε ότι η μεν SL2 θα έχει 18 ομάδες αλλά η FL θα έχει σίγουρα από 10 και κάτω και τότε να δω τι Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί, εκτός και αν ενδιαφέρει μόνο η Super League και τίποτα άλλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις