Μεγάλο «διπλό» για Σαρακηνό, 2-1 την Αγία Παρασκευή

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Σαρακηνός, καθώς επικράτησε με 2-1 της Αγίας Παρασκευής. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής για την 3η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΘ. Η αναμέτρηση ξεκίνησε στις 14:00. Τα γκολ για την ομάδα του Σαρακηνού πέτυχαν οι Κατής και Βαΐτσης, ενώ το μοναδικό τέρμα των γηπεδούχων πέτυχε ο Παντελόγλου.

Ο Σαρακηνός κατάφερε μετά από περίπου μισής ώρας παιχνιδιού να ανοίξει το σκορ. Στο 29΄ ο Κατής με μακρινό σουτ νίκησε τον Μαλλιαρό και έγραψε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, η Αγία Παρασκευή έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Μαγγασιανού Ν. με απευθείας κόκκινη από τον διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Τριάντο.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Σαρακηνός έκανε δύο τα τέρματα του. Στο 56΄ ο Ρουκάς έβγαλε πολύ ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Βαΐτσης με εξαιρετική κεφαλιά έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Το μόνο που κατάφερε η Αγία Παρασκευή ήταν να μειώσει στο 74΄ με πλασέ του Παντελόγλου από κοντά σε 2-1.

Σκόρερ: Κατής, Βαΐτσης, Παντελόγλου

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλλιαρός , Λούμπαρδος, Παντελόγλου, Μαγγασιανός Π., Βαν ντε Γουίχε, Ντάκος (81΄ Χατζημητροφάνης), Κοτσέλος, Μαγγασιανός Ν., Παπακώστας (46΄ Αγραφιώτης), Χαρίσης (71′ Μαρμαρινός), Κοπάνας
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ:
Στούκας, Ρουκάς, Σουάρες, Τανάγιας, Μαλεσάγκος, Τσορβατζής, Κατής, Καραπλιάγκος, Δημακόπουλος (71΄ Στεργιόπουλος), Σατελιάν (61΄ Τσεκούρας), Βαΐτσης

Διαιτητής: Τριάντος
Α΄ Βοηθός: Αναστασίου
Β΄ Βοηθός: Σφυρής
Παρατηρητής: Παναγώπουλος

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις