Ανταγωνιστικός ο Θησέας με Καλαμάτα, παρά την ήττα με 2-1

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Θησέας στο φιλικό με την Καλαμάτα, στα Χάνια. Απέναντι σε έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας οι «πράσινοι» ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί, παρά την ήττα με 2-1.
Ο προπονητής του Θησέα, Λευτέρης Καλογήρου επέλεξε διάταξη 3-5-2 για τον Θησέα. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Κουτσιρίμπας, ενώ την τριάδα της άμυνας αποτελούσαν οι Ιακωβίδης, Γκάγκας και Ρακής. Δεξιός μπακ-χαφ ήταν ο Μπόρας, με τον Λίτσο να έχει τον αντίστοιχο ρόλο από την αριστερή πλευρά. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής τοποθετήθηκαν οι Χατζησταμάτης, Οικονόμου και Τσιανάκας, με τον τελευταίο να παίζει λίγο πιο μπροστά. Τέλος, το επιθετικό δίδυμο συνέθεσαν οι Βλάχος και Σιώμος.
Οι Καλαματιανοί προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα του Ηλιόπουλου στο 25’ και του Φελίπε στο 58’, ενώ η ομάδα της Αγριάς μείωσε με την εύστοχη κεφαλιά του Ρακή στο 65ο λεπτό. Το επόμενο φιλικό για τον Θησέα θα είναι το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Γ.Σ. Αλμυρού.
ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Γκάγκας, Ρακής, Μπόρας, Λίτσος, Χατζησταμάτης, Οικονόμου, Τσιανάκας, Σιώμος, Βλάχος. Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι: Ερ. Βαν Ντε Γουίχε, Σιγαλάκος, Ζαχαράκης και Δουλάς.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Αραμπατζής, Μαβινγκά, Καρούτης, Κωνσταντινόπουλος, Γκιοατά, Γκαλίτσιος, Νατσιόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Ηλιόπουλος, Τριανταφυλλάκης, Μπουσμπίμπα. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Μουζάκης, Πάγια, Ακριστινεϊ, Φελίπε, Εμπεσίλιο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις