Σοβαρό το πρόβλημα γηπέδου μέχρι ο Ολυμπιακός Β. να μπει στο νέο του σπίτι

Σοβαρό γηπεδικό πρόβλημα, όσον αφορά τις προπονήσεις, αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός Βόλου, μέχρις ότου είναι έτοιμο προς χρήση το ένα από τα δύο γήπεδα που κατασκευάστηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου.
Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ δεν μπορούν να βρουν γήπεδο για προπόνηση εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος και οι “ερυθρόλευκοι” αναγκάζονται να προπονούνται, είτε στο Στεφανοβίκειο, είτε σε άλλη περιοχή της Μαγνησίας, εκτός των ορίων του Δήμου.
Για παράδειγμα, χθες Παρασκευή δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί γήπεδο για να προπονηθεί το πρωί η ομάδα και το απόγευμα οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ερμή στο Φυτόκο και σε συνθετικό τάπητα.
Αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος, πως ήταν η πλέον σημαντική κίνηση της διοίκησης της ΠΑΕ να δημιουργήσει το δικό της προπονητικό κέντρο, καθώς θα υπήρχε τεράστιο πρόβλημα με την προετοιμασία της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από τους διοικούντες τον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι σε θέση να μπουν το νέο τους… σπίτι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Έτσι, θα δοθεί λύση σ’ ένα σημαντικό πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα και το οποίο ταλαιπωρεί τον σύλλογο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις