Ολυμπιακός Βόλου: Ζητούμε λύση άμεσα

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφορικά με τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις και την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ να δικαιώσουν τα Χανιά στην προσφυγή που είχε καταθέσει κατά της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Μετά και τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις της Παρασκευής παρατηρούνται τα ακόλουθα:
Η Σούπερ Λιγκ 2 πρότεινε κατηγορία με 18 ομάδες.
Η ΕΠΟ υιοθέτησε στην εκτελεστική επιτροπή αυτή την απόφαση.
Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ανέτρεψε την συγκεκριμένη απόφαση και αποφάσισε να παραμείνουν 12 ομάδες εμμένοντας στις περσινές προκηρύξεις.
Η προκήρυξη για την Φούτμπολ Λιγκ αναφέρεται σε 14 ομάδες.
Μόλα ταύτα έχουν ήδη ανακηρυχτεί πρωταθλήτριες Γ’ εθνικής 8 ομάδες αντί για 4.
Επομένως ο αριθμός της Φούτμπολ Λιγκ ξεφεύγει από την ίδια την προκήρυξη της Φούτμπολ Λιγκ, πιθανά ανερχόμενος στον αριθμό 22.
Για όλα τα ανωτέρω λοιπόν πρέπει, αφού διαπιστωθεί το ακριβές σκεπτικό της απόφασης του διαιτητικού δικαστηρίου με την προσφυγή του Kισσαμικού, να αξιολογήσει ο υπερκείμενος υφυπουργός αθλητισμού κ. Αυγενάκης όλα τις ανωτέρω αντιφάσεις και αντινομίες και να επεξεργαστεί ένα τελικό σχέδιο αναδιάρθρωσης για την Σούπερ Λιγκ 2 και την Φούτμπολ Λιγκ, πράγμα το οποίο εξάλλου και ο ίδιος στην προχθεσινή τοποθέτηση του είχε επιφυλαχθεί και υποσχεθεί πως θα το πράξει.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!
Ζητάμε λύση άμεσα γατί η πολύμηνη αυτή ταλαιπωρία δεν οφείλεται μόνο στο πανδημικό φαινόμενο αλλά και στην συνολική παθογένεια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Επιτέλους φτάνει το έρημο ελληνικό ποδόσφαιρο να πληρώνει την ανυπαρξία όλων όσων ασχολούνται με αυτό. Πρέπει να παρθεί η απόφαση όχι σήμερα ή αύριο αλλά χθες για όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 και της Φούτμπολ Λιγκ που ταλανίζονται όχι μόνο τα τελευταία χρόνια με την «ο θεός να την κάνει» αναδιάρθρωση αλλά πολλά χρόνια τώρα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις