Τρεις εκτός, μέσα ο Κυπτίου (η αποστολή)

Εκτός αποστολής έμειναν τρεις “βασικοί” για το αυριανό παιχνίδι με τη Φαρκαδόνα, ενώ αντίθετα επανήλθε ο Κώστας Κιπτίου. Ο Κώστας Βελιτζέλος έκρινε πως ο Νάκας δεν είναι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα με τον Πύρασο ενώ ο Κυπτίου επανέρχεται στην αποστολή μετά από απουσία δύο αγωνιστικών. Στην αποστολή δεν βρίσκεται και ο Δαυίδ Ιβανίδης, λόγω συμπλήρωσης καρτών καθώς και ο Κοτίτσας, που υπενθυμίζουμε είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τον Φωκικό. Η ενδεκάδα που θα επιλέξει ο κυανόλευκος τεχνικός αποτελεί αίνιγμα καθώς τη θέση του Ιβανίδη διεκδικούν Μέτσε και Βέργος ενώ και για την κορυφή της επίθεσης υπάρχει το δίλλημα Μπαλαράμπε ή Κρεββατάς.

Οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με την Α.Ε.Φαρκαδόνας, όπως τους επέλεξε ο κ. Βελιτζέλος είναι οι εξής:
Αλεξανδρής, Αποστολίδης, Βέργος, Ελευθεριάδης, Κανελλόπουλος, Κανταρτζής, Κεμάλι, Κιπτίου, Κόλα, Κρεββατάς, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Μπιτσάκος, Ναουμίδης, Παπαδόπουλος, Παπουρτζής, Πασκούλεφ, Σταυράκης, Χολέβας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις