«Ο Αυγενάκης να τελειώσει το έκτρωμα Βασιλειάδη»

«Πυρ και μανία» είναι οι άνθρωποι του Αιγάλεω με τις νέες εξελίξεις στη Super League 2 και το γεγονός πώς οι ομάδες θα παραμείνουν δώδεκα. Ο Άρης Παλτόγλου, ο οποίος μας έχει συνηθίσει να προχωράει σε δηλώσεις με αφοπλιστική ειλικρίνεια, τόνισε στη mikriliga.com πώς δεν πιστεύει ότι ο κ. Αυγενάκης και ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα προχωρήσουν τελικά το πρότζεκτ Νότιου και Βόρειου ομίλου. Παράλληλα πρόσθεσε πώς πολλές οικογένειες είναι στον… αέρα!

«Θέλουμε δύο ομίλους για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου!»

Αρχικά, έκανε γνωστό πώς ακυρώθηκαν τα φιλικά με ΝΠΣ Βόλο και Λεβαδειακό, ενώ ανέφερε πώς υπήρχαν διαβεβαιώσεις για τους δύο ομίλους:

«Είχαμε προγραμματίσει φιλικά με το ΝΠΣ Βόλο και τον Λεβαδειακό, αλλά τα ακυρώσαμε μετά τα χθεσινά. Από κει και πέρα, είχαμε διαβεβαιώσεις ότι στους 18 της Super League 2 θα είμαστε κι εμείς για το λόγο ότι θα αποχωρούσαν δύο ομάδες. Από την άλλη όμως, θέλαμε τους δύο ομίλους για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου! Πρέπει να καταργηθεί η Football League! Ήμασταν σίγουροι για την ύπαρξη των δύο ομίλων!»

«Είμαστε από μικροί ταγμένοι στη Νέα Δημοκρατία και δεν το κρύβουμε!»

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Αιγάλεω, είναι γνωστό πώς υποστηρίζει από πολύ νεαρή ηλικία το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που ο ίδιος παραδέχεται με δήλωσή του και περιμένει από την κυβέρνηση να πάρει άμεσα θέση:

«Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε από μικροί ταγμένοι στη Νέα Δημοκρατία και δεν το κρύβουμε, το ξέρει όλος ο κόσμος! Άλλωστε κάναμε και αγώνα προκειμένου να βγάλει το Αιγάλεω δεξιό Δήμαρχο μετά από καιρό, κάτι που συνέβη με την εκλογή του Γιάννη Γκίκα. Δεν πιστεύω ότι οι κ.κ. Μητσοτάκης και Αυγενάκης δεν θα κάνουν μία Β’ Εθνική με δύο ομίλους. Δεν είναι Τσίπρας και Βασιλειάδης να αλλάζουν συνέχεια γνώμη!»

«Θα έχει φοβερό αντίκτυπο, κρέμονται πολλές ζωές από την απόφαση αυτή!»

Και συνεχίζει:

«Θα έχει φοβερό αντίκτυπο αν δεν γίνει. Κρέμονται οι ζωές εκατοντάδων οικογενειών, δεν θα κατέβει κανένας στο πρωτάθλημα της Football League! Περιμένουμε από τον Υπουργό να κάνει πράξη τη δέσμευσή του και να τελειώσει το έκτρωμα του Βασιλειάδη. Δεν είναι ο Μητσοτάκης ίδιος με τον Τσίπρα, ούτε ο Αυγενάκης ίδιος με τον Βασιλειάδη! Δε μπορούν να μας το κάνουν αυτό!

Εννοείται η ομάδα δεν θα κατέβει. Περιμένουμε να γίνει πράξη η δέσμευση του Υπουργού του κόμματός που στηρίζει η οικογένεια μου. Δεν περιμένουμε να μας απογοητεύσουν, κάτι το ίδιο επιθυμούμε και από τον Δήμαρχο Αιγάλεω, Γιάννη Γκίκα!»

mikriliga.com

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις