Καλύτερος του Άρη ο Βόλος, έμεινε στο 0-0 στο “Κλ. Βικελίδης”

Χωρίς σκορ, 0-0, ολοκληρώθηκε το φιλικό του Άρη με τον Βόλο, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της φετινής Σούπερ Λίγκας.
Οι «κυανέρυρθοι» στο ντεμπούτο του Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο τους πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, κέρδισαν τις εντυπώσεις με την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ χρησιμοποίησε αρκετούς βασικούς και μάλιστα για αρκετή ώρα. Ωστόσο, όχι μόνο δεν είδε αυτά που ήθελε, αλλά εάν δεν ήταν σε πολύ καλή ημέρα ο Κουέστα, τότε κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν γνωρίσει την ήττα οι «κίτρινοι», αφού παράλληλα ήταν σχεδόν… ακίνδυνοι επιθετικά, αντιμετωπίζοντας προβλήματα στη δημιουργία ευκαιριών.

Όπως προαναφέραμε, ο Βόλος παρουσιάστηκε πιο επιθετικός, έχοντας πολλές καλές στιγμές στο ματς, κυρίως με τον εξαιρετικό Χουάν Χοσέ Περέα και το μόνο που της έλειψε ήταν το γκολ.
Ο Βόλος ξεκίνησε το ματς με τερματοφύλακα τον Γκαραβέλη, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Τέκιο και το αριστερό ο Φεράρι. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Κολόμπο και Σάντσες. Στον άξονα αγωνίστηκαν οι Τσοκάνης και Ριένστρα, με τους Περέα και Μπαρτόλο να παίζουν στις πτέρυγες και τον Μπαριέντος να κινείται πίσω από τον προωθημένο Δουβίκα.
Αξίζει να σημειώσουμε, πως στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε μετά από πολύ καιρό ο Στέργιος Δημόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

Αύριο Κυριακή ο Βόλος θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι, πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τους «κυανέρυθρους» να αντιμετωπίζουν στις 6 μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου το Αιγάλεω.
ΑΡΗΣ (Ένινγκ): Κουέστα, Σάκιτς (76′ Μαρμαρίδης), Ρόουζ, Ντάτκοβιτς, Σενγκέργκης, Ματίγια, Τζέγκο, Σάσα, Φετφατζίδης (79′ Μάνος), Γκάμα (76′ Μπερτόγλιο), Λόπεθ (62′ Μαντσίνι).
ΒΟΛΟΣ (Λόπεθ): Γκαραβέλης (46’ Κλέιμαν), Τέκιο (65’ Κρητικός), Κολόμπο, Σάντσες (65’ Γιέντρικσεν), Φεράρι, Τσοκάνης (46’ Λούντεβαλ), Ριένστρα (65’ Κιάκος), Μπαριέντος, Περέα (65’ Ντεντάκης), Μπαρτόλο (65’ Δημόπουλος), Δουβίκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις