Νέα χορηγική συμφωνία για τον Ρήγα Φεραίο

Άλλη μια σημαντική χορηγική συμφωνία ανακοίνωσε η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου για τη νέα χρονιά. Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:
“Η διοίκηση του Α.Σ. Βελεστίνου “Ρήγας Φεραίος”, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει άλλη μία σημαντική χορηγική συμφωνία για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2020-2021), αυτή την φορά με την γνωστή σε όλους εταιρεία τυροκομικών προϊόντων “ΦΛΕΓΓΑ”, η οποία παρασκευάζει αυθεντικά ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.
Η συμφωνία της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (1ο χλμ. επαρχιακής οδού Βελεστίνου – Βόλου), παρουσία του Πρόεδρου του ΔΣ κ. Κωνσταντίνου Αθ. Γιάτσιου και του διευθύνοντος συμβούλου της “ΦΛΕΓΓΑ” κ. Χρήστου Νικ. Λαΐτσου.
Ευχαριστούμε θερμά και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς την εταιρεία τυροκομικών ειδών “ΦΛΕΓΓΑ”, που είναι αρωγός στην προσπάθεια του ιστορικότερου Συλλόγου του δήμου μας, αφού θα συνδράμει οικονομικά με σκοπό την συνεισφορά στην ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία της ομάδας μας.
Κάθε προσφορά προς το σύλλογό μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη αγάπη και κουράγιο για την υλοποίηση του σκοπού μας.
Στηρίζουμε δυναμικά τις επιχειρήσεις αυτών που στηρίζουν οικονομικά τον Σύλλογό μας.
Αξίζει, ιδιαίτερα, να επισημάνουμε ότι ο ιδρυτής της εταιρείας Νικόλαος Χρ. Λαϊτσος είχε διατελέσει και Πρόεδρος του ΔΣ, κατά τη θητεία του οποίου ο ΡΗΓΑΣ σημείωσε πολλές επιτυχίες στους αγωνιστικούς χώρους, που εμπλουτίζουν την ιστορία του Συλλόγου μας.
Συγκεκριμένα, την αγωνιστική περίοδο 1980-1981, ο ΡΗΓΑΣ κατέκτησε το νταμπλ, αφού κατέκτησε το κύπελλο ΕΠΣΘ και αναδείχθηκε πρωταθλητής, ανεβαίνοντας στην Α’ Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία (σημερινή Γ’ Εθνική)”.