Μήνυμα Αυγενάκη για αναδιάρθρωση: “Αναμένω βιώσιμη πρόταση από την Ένωση SL2 – FL”

Κάθε άλλο παρά τελειωμένο είναι το θέμα της αναδιάρθρωσης σε SL2-FL. Το Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή των Χανίων κατά της απόφασης της ΕΠΟ για πρωτάθλημα 18 ομάδων στη SL2 και 16 ομάδων στη FL ή κατάργηση της FL και συμμετοχή των ομάδων της στη SL2, επειδή ήταν αντίθετη με την προκήρυξη των συγκεκριμένων πρωταθλημάτων, όμως από τη στιγμή που ο υφυπουργός Αθλητισμού, επιθυμεί να παρέμβει, στο επίπεδο της κατάργησης της Football League, το θέμα παραμένει ανοιχτό, αφού πιθανή κατάργησή της (της Football League) με νόμο, δεν θα παραβιάζει την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Πράγματι ο κ. Αυγενάκης, που από την αρχή είχε δηλώσει θετικός “υπό όρους” στην αναδιάρθρωση, πήρε θέση μέσω twitter μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου και έστειλε μήνυμα στην Ένωση SL2 – FL λέγοντας ότι αναμένει την πρότασή της:

“Οι πρόσφατες αποφάσεις Διαιτητικού Δικαστηρίου ΕΠΟ κατέδειξαν ότι συνετά δεν πήραμε βιαστικές αποφάσεις “αναδιάρθρωσης”, όπως προέτρεπαν κραυγάζοντας διάφοροι επιπόλαιοι.

Ελπίζω πως σύντομα θα έχουμε πρόταση της διοίκησης SL2-FL, σχέδιο με ρεαλιστικά κριτήρια & πλάνο βιωσιμότητας”.

Αυτό έγραψε ο υφυπουργός Αθλητισμού, διατηρώντας ανοιχτή τη συζήτηση για την “αναδιάρθρωση” και ζητώντας από την Ένωση SL2-FL να ενεργήσει υποβάλλοντας “σχέδιο με ρεαλιστικά κριτήρια και πλάνο βιωσιμότητας” Πηγή: https://soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις