Θεοδοσιάδης: «Έχουμε κουραστεί όλοι»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Διαγόρα Ρόδου Σάκη Θεοδοσιάδη κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας συνέντευξης Tύπου

Ο έμπειρος τεχνικός εξήρε τον επαγγελματικό όλων όσων ασχολούνται με τον σύλλογο και αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για την διάθεση και την ενέργεια των ποδοσφαιριστών που έχει στη διάθεση του.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Από τις πρώτες εννιά ημέρες της προετοιμασίας μας, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την λειτουργία της ομάδας. Υπάρχει ένας οργασμός σε όλα τα επίπεδα και καθημερινά όλοι μας προσπαθούμε να κάνουμε πιο λειτουργική και πιο ευέλικτη την ομάδα στην καθημερινότητα της. Η λειτουργία της ομάδας είναι σε άκρως επαγγελματικά επίπεδα, προσπαθούμε να λύνουμε το καθετί μικρό που βρίσκουμε στην καθημερινότητά μας προκειμένου οι παίκτες να μπορούν να δουλεύουν σε ένα πολύ καλό και υγιές εργασιακό περιβάλλον».

Για το θέμα της προετοιμασίας είπε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Σε αυτό το πρώτο κομμάτι έχουμε δώσει έμφαση στην προσαρμογή των παικτών μετά την μεγάλη αγωνιστική απραξία των έξι μηνών που είχαν εξαιτίας της πανδημίας. Δουλεύουμε σε κάποια κομμάτια φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης και τις τελευταίες ημέρες μπαίνουμε και σε ορισμένα θέματα τακτικής που θα ακολουθήσουμε τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με ενθουσιάζει και μου δίνει δύναμη η ενέργεια, η διάθεση για βελτίωση και η προσπάθεια. Έχουμε εξαιρετικούς χαρακτήρες και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και ευελπιστώ μέσα από την καθημερινότητα και τη σκληρή δουλειά να βελτιωνόμαστε. Και όταν θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις κατηγορίες να είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετέχουμε».

Ο προπονητής του Διαγόρα ευχήθηκε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και επιτέλους να παρθεί μια απόφαση για τις κατηγορίες μέσα στην εβδομάδα που έρχεται:

«Έχουμε κουραστεί όλοι. Ευελπιστώ να ξεκαθαρίσει το τοπίο μέσα στην εβδομάδα. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί είτε για τη Super League 2 είτε για τη Football League. Από εκεί και πέρα όσον αφορά το ρόστερ είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Τα παιδιά που έχουν μείνει και αυτά που έχουν έρθει μπορούν να υπηρετήσουν το πλάνο που θέλω εγώ. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα όσον αφορά τους παίκτες που θα έρθουν σε όποια κατηγορία και αν είμαστε. Προσπαθούμε βήμα βήμα και χωρίς βιαστικές κινήσεις να ενισχύσουμε το ρόστερ».

Αναφερόμενος στο,  κατά τη γνώμη του, ιδεατό μοντέλο διάρθρωσης των επαγγελματικών – εθνικών κατηγοριών στη χώρα μας είπε τα εξής:

«Υπάρχει μια παθογένεια όλα αυτά τα χρόνια πάνω σε αυτό το κομμάτι. Για εμένα το πιο λειτουργικό είναι να υπάρχουν δυο επαγγελματικές ομάδες. Η Super League να έχει 16 ομάδες και η Super League 2 να έχει 18. Έτσι οι ομάδες θα μπορέσουν να είναι βιώσιμες και ανταγωνιστικές ούτως ώστε να δούμε ένα καλύτερο και πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο. Και από εκεί και πέρα η Γ’ Εθνική θα ήταν καλό να γίνεται με τέσσερις ομίλους και με 16 ομάδες ο καθένας».

 Αυγενικού: «Κλειδί οι εξαιρετικοί χαρακτήρες»

Την άποψη ότι ο Διαγόρας έχει παίκτες με εξαιρετικό χαρακτήρα ανέφερε στη σύντομη τοποθέτησή του ο Μιχάλης Αυγενικού. Ο ίδιος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου και χαρακτηριστικά είπε τα ακόλουθα:

«Οι πρώτες δέκα ημέρες στην ουσία ήταν η προσαρμογή μας λόγω της μεγάλης αποχής. Βέβαια τις τελευταίες ημέρες δουλέψουμε λίγο και πάνω στα τακτική. Η ομάδα δουλεύει σε πολύ υψηλό επίπεδο και είναι σημαντικό το ότι μας παρέχει τα πάντα. Περιμένουμε και εμείς να μάθουμε πού θα αγωνιστούμε. Παρόλα αυτά η δουλειά μας είναι να είμαστε έτοιμοι είτε για τη μια κατηγορία είτε για την άλλη. Το κλειδί του Διαγόρα είναι ότι υπάρχουν εξαιρετικοί χαρακτήρες μέσα στα αποδυτήρια, όπως και πέρυσι.  Έτσι και φέτος η ομάδα χτίζεται μέσα στα αποδυτήρια και μετά αυτό βγαίνει και μέσα στο γήπεδο. Σιγά σιγά θα ανεβάζουμε ρυθμούς και θα μπούμε σε μεγαλύτερες εντάσεις και ευελπιστούμε να βγει η απόφαση γρήγορα σχετικά με τις κατηγορίες για να ηρεμήσουμε και εμείς και να ξέρουμε τι γίνεται».

πηγή: rodiaki.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις