Σπουδαία νίκη για την ΑΕ Διμηνίου, 3-2 τον Ηρακλή Βόλου

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ΑΕ Διμηνίου, καθώς επικράτησε εντός έδρας με 3-2 του Ηρακλή Βόλου σε ένα ματς με πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα. Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 15:00. Τα γκολ των «κιτρινόμαυρων» πέτυχαν ο Μαυρίδης, ο Αποστολίδης και ο Ζιώγας, ενώ για τους φιλοξενούμενους και τα δύο τέρματα σημείωσε ο Αραμπατζής.

Ο Ηρακλής Βόλου πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 31΄ με σουτ του Αραμπατζή. Μετά από τρία λεπτά ο Μαυρίδης με εξαιρετική προβολή από πολύ ωραία σέντρα του Μόσιου, έφερε το παιχνίδι στα ίσα για τους γηπεδούχους. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να φεύγουν για τα αποδυτήρια, χωρίς κάποια από τις δύο να έχει το προβάδισμα.

Τέσσερα λεπτά από την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Αποστολίδης με μακρινή εκτέλεση φάουλ έβαλε για πρώτη φορά στο ματς την ΑΕ Διμηνίου μπροστά στο σκορ. Όμως, ο Αραμπατζής δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς στο 61΄ έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ζιώγας στο 75΄ με σουτ μέσα από την περιοχή.

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Κοντογιάννης, Στρούγγης, Χονδρός (77΄ Μπατσικώστας), Τσιγιάννης, Μαυρίδης, Αποστολίδης, Χάνος, Κανδήλας (84′ Μπαλτσιάκης), Ζιώγας, Μόσιος, Αξιώτης (80΄ Σταματόπουλος)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΟΛΟΥ: Πολυμέρου, Ασλάνογλου (84΄ Τσατσαρώνης), Κοντοβάς, Ψαρόμπας (46΄ Δημητρίου), Μοράλες, Ντούρο, Νούσιας, Γκάγκας, Τσελεπής, Αραμπατζής, Θάνος (63΄ Τσουκάλης)

Σκόρερ: Μαυρίδης, Αποστολίδης, Ζιώγας, Αραμπατζής

Διαιτητής: Ρούσης
Α΄ Βοηθός: Τσιγγινές
Β΄ Βοηθός: Καρακίτσος
Παρατηρητής: Κουζάκης

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις