Λόπες: Βλέπω στα μάτια των παικτών μου πως θα τα καταφέρουμε

Ο Άνχελ Λόπες στο φιλικό παιχνίδι με τον Άρη κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της νέας του ομάδας και είδε τους παίκτες του Βόλου να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, να πρεσάρουν ψηλά, να αγωνίζονται με επιθετικό πνεύμα και να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ, άσχετα αν δεν κατάφεραν κάποια από αυτές να την μετουσιώσουν σε γκολ.
Ο Ισπανός τεχνικός με δηλώσεις του εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τους παίκτες του και την προσπάθεια που κατέβαλαν. Αναλυτικά τόνισε τα εξής: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και από την απόδοσή τους στο φιλικό με τον Άρη. Αν και είμαι μόλις τρεις ημέρες στην ομάδα, είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται και θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές μου μπορούν να αφομοιώσουν τα στοιχεία που θέλω να περάσω μέσα στο παιχνίδι μας».
Και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα του Βόλου. Θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο να προοδεύσει, να πετύχει τους στόχους του και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Το πιστεύω αυτό, γιατί το έχω δει στα μάτια των ποδοσφαιριστών μου».