“Βλέπουν” Ατρόμητο στον Βόλο

Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, άρχισε για τον Βόλο. Από αύριο Τρίτη (σήμερα η ομάδα έχει ρεπό) η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» μπαίνει την τελική ευθεία, με τον προπονητή Άνχελ Λόπες να δουλεύει με τους παίκτες του, πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου.
Θυμίζουμε, πως το ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή 13/9 στις 6.15 μ.μ.
Ο Ατρόμητος είναι μια έμπειρη και ποιοτική ομάδα και το παιχνίδι της Κυριακής κρύβει δυσκολίες για τον Βόλο. Να τονίσουμε, πως ο Ατρόμητος στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι το Σάββατο νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό, με τέρμα του Σόλομον στο 29’. Η ομάδα του Κάναντι είχε πολύ καλή απόδοση και έδειξε έτοιμη για το πρωτάθλημα.
Οι Σωτήρης Νίνης και Ίκερ Γκουαροτσένα ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και θα είναι και αυτοί στη διάθεση του Άνχελ Λόπες. Επίσης, ο Στέργιος Δημόπουλος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Άρη (έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο). Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είχε τραυματιστεί στα πλέι άουτ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις