Έσωσε την παρτίδα ο Τοξότης, 2-2 με Μακρινίτσα

Μπορεί η Μακρινίτσα να προηγήθηκε με 0-2 στο ματς με τον Τοξότη στο βοηθητικό του ΕΑΚ, ωστόσο, η ομάδα του Θανάση Χρυσοχού κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και μάλιστα στο τέλος να απειλήσει τους φιλοξενούμενους με ήττα. Το 0-1 έκανε Ντελάκος με εκτέλεση φάουλ στο 35′, ενώ στις αρχές του δευτέρου μέρους…

…και συγκεκριμένα στο 54′ ο Πουρνάρας έγραψε το 0-2 για τη Μακρινίτσα. Η μείωση του σκορ για τον Τοξότη ήρθε στο 77′ με τον Τσιατσιάνη, ενώ ο Η. Τσένα στο 86′ ισοφάρισε για την ομάδα του. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης στο φινάλε του παιχνιδιού στάθηκε άτυχος, καθώς το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι, για να χαθεί μεγάλη ευκαιρία για τον Τοξότη να πάρει τη νίκη.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Β. Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Τσιλιόπουλος (65′ Παραδάκης), Πελεκούδας, Μάρκος, Χρονόπουλος (55′ Πασσιάς), Γ. Βέτσικας, Τσιατσιάνης, Δ. Τσένα (46′ Η. Τσένα), Μάρκο, Κυλαδίτης.
ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Κωνσταντίνου, Στεργίου, Φράγκος, Δαμάσκος, Σαρακατσιάνος, Πουρνάρας (88′ Παρασκευάς), Κανάβας, Κουτσαρνάκης, Δημητρόπουλος (65′ Μπίλο), Ντελάκος (70′ Μυλωνάς), Κωνσταντινίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις