“Πόρτα” της FIFA στον Ολυμπιακό, που ζήτησε να διεξαχθεί ο τελικός με την ΑΕΚ με τα νέα ρόστερ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από τη FIFA να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ με τα νέα ρόστερ, αλλά πήρε αρνητική απάντηση.Συγκεκριμένα η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου, παρέκαμψε την ΕΠΟ και με επιστολή της προς τη FIFA ζήτησε από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία, να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ με τα νέα ρόστερ.

Η FIFA ήδη από τις 4/9 είχε απαντήσει σε σχετικό ερώτημα της ΕΠΟ, τονίζοντας πως ο τελικός πρέπει να γίνει με τα ρόστερ της σεζόν 2019-2020. Η Παγκόσμια Συνομοσπονδία δεν άλλαξε στάση ούτε απέναντι στον Ολυμπιακό και με επιστολή που υπογράφει η Έρικα Φερέιρα, επικεφαλής του τμήματος που αφορά στους παίκτες, παραπέμπει τους “ερυθρόλευκους” στο περιεχόμενο της επιστολής της προς την ΕΠΟ στις 4 Σεπτεμβρίου.

Μεταξύ άλλων η FIFA αναφέρει: «εφιστούμε ευγενικά την προσοχή σας στο γεγονός ότι η εν λόγω επιστολή περιείχε συστάσεις που διατυπώνονται βάσει των αποφάσεων που έλαβε το συμβούλιο της FIFA ως αποτέλεσμα της πανδημίας covid-19.Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με αυτές τις αποφάσεις, η FIFA εντόνως συστήνει στους συλλόγους να ολοκληρώσουν τη σεζόν τους με την αυθεντική τους ομάδα (σ.σ. εννοεί την ομάδα που χρησιμοποίησαν ως τώρα στην ίδια διοργάνωση), προκειμένου να διασφαλιστεί η ακεραιότητα των εν λόγω αγώνων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις