Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του Βόλου ενόψει Ατρόμητου

Ο νέος τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπες, έχει την ίδια ποδοσφαιρική φιλοσοφία με τον Χουάν Φεράντο. Μάλιστα, ο πρώην προπονητής του Βόλου γνωρίζει πολύ καλά τον Λόπες και έδωσε τις καλύτερες συστάσεις στους ιθύνοντες της ΠΑΕ, για την προπονητική του αξία.
Μέρα με την ημέρα ο Λόπες γνωρίζει ολοένα και καλύτερα τους ποδοσφαιριστές του και με τη βοήθεια των συνεργατών του, έχει εικόνα για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά.
Οι «κυανέρυθροι» την Δευτέρα είχαν ρεπό, ενώ από σήμερα αρχίζει η προετοιμασία για το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, το οποίο θα διεξαχθεί στο Περιστέρι την Κυριακή 13/9.
Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι, πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι. Οι Σωτήρης Νίνης και Ίκερ Γκουαροτσένα ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν και σήμερα θα μπουν κανονικά στο πρόγραμμα. Ο Στέργιος Δημόπουλος ξεπέρασε και αυτός πλήρως τον τραυματισμό του και πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Άρη (έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο).
Ο Νίκο Μαρτίνες γυμνάζεται κανονικά με τους «κυανέρυθρους», όλο το προηγούμενο διάστημα προετοιμάστηκε με τον Άρη (έπαιξε και στα φιλικά), ενώ τα εργομετρικά του ήταν εξαιρετικά. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τον Βόλο και έχει δείξει από την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, πως είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλες δυνατότητες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις