Αποχώρησε ο Γιαννιτσάνης από τον Ολυμπιακό Βόλου

Σύντομο ήταν το πέρασμα του Νίκου Γιαννιτσάνη από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο έμπειρος επιθετικός έλυσε τη συνεργασία του με τους “ερυθρόλευκους”, καθώς ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει μετά τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την αναδιάρθρωση. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με το Νίκο Γιαννιτσάνη. Ο παίκτης αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα ποδοσφαιρικά δρώμενα και συγκεκριμένα σε ότι αφορά την αναδιάρθρωση.
Όπως δήλωσε ο Νίκος Γιαννιτσάνης στο site του Ολυμπιακού Βόλου: www.olympiakosvolou.com «οι εξελίξεις που διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μου αφήνουν το περιθώριο να παραμείνω στον Ολυμπιακό Βόλου αυτή την στιγμή καθώς για μένα αποτελεί μονόδρομο το να αγωνιστώ σε μεγαλύτερη κατηγορία. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την διοίκηση που έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου αλλά και γι’ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που αποτέλεσα μέλος της ομάδας. Εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου να πετύχει τους στόχους του και να έχει μια επιτυχημένη πορεία. Εις το επανιδείν».