Επιστροφή στις νίκες με Οικονόμο θέλει ο Ρήγας

Επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει σήμερα ο Ρήγας Φεραίος που θα αγωνιστεί εντός έδρας με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 3 μ.μ. Οι Βελεστινιώτες θα παραταχθούν με πολλές απουσίες, αλλά εμφανίζονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να πάρουν το «τρίποντο», παίζοντας και για…

…τους απόντες.
Σημαντικοί παίκτες για τον Ρήγα δεν θα παίξουν σήμερα. Πρόκειται για τον Νίκο Βουραζέρη, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους, τον στρατευμένο Γιώργο Αλεξίου, τον τραυματία Αποστόλη Σφάκα και τον τιμωρημένο Κώστα Γουτούλη. Επίσης, αμφίβολο είναι να βρίσκεται στην αποστολή και ο προερχόμενος από τραυματισμό Παρασκευάς Θεοδώρου. Το μόνο θετικό αποτελεί η επιστροφή του Δημήτρη Σέττου, που ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής στο β’ ημίχρονο.
Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, από την περασμένη Πέμπτη ο προπονητής Λάκης Μπακάλης βρίσκεται στην Κέρκυρα και φοιτά σε σχολή προπονητών για την απόκτηση διπλώματος UEFA Α’. Μάλιστα δεν θα χάσει μόνο το ματς της Κυριακής, αλλά και αυτά με Πύρασο (25/11) και τον Αιγινιακό (29/11). Έτσι, την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας θα έχουν δύο εκ των εμπειρότερων ποδοσφαιριστών, ο Χρήστος Σπαθής και ο Γιώργος Χατζής.
Στην αποστολή των «κυανολεύκων» είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Παναγιώτης Αποστολίδης, Ντίνος Γεωργατζής, Σπύρος Γκάγκας, Ηλίας Γκίκας, Παναγιώτης Γούτσιος, Κώστας Ζενούνι, Γιάννης Κορέτα, Γιάννης Μουσαμπελίου, Στέργιος Μπακάλης, Μάνος Πάσχος, Δημήτρης Σέττος, Χρήστος Σπαθής, Γιώργος Τσίπι, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Γιώργος Χατζής και ίσως συμπεριληφθεί την τελευταία στιγμή ο Παρασκευάς Θεοδώρου.
Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε ο κ. Δημήτρης Ψυχούλας, με βοηθούς τους κ.κ. Δημήτρη Φίλο και Βασίλη Παγουρά της ΕΠΣ Βοιωτίας. Παρατηρητής τους θα είναι ο κ. Χαρίλαος Ντζάθας της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις