Άμεση σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης ζητά η Νίκη Βόλου από τον Λεουτσάκο (η επιστολή)

Την άμεση σύγκληση έκτακτης συνέλευσης των μελών της Football League ζητά η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, με επιστολή της στον πρόεδρο του συνεταιρισμού, κ. Λεουτσάκο. Οι κυανόλευκοι θέτουν ως θέματα συζήτησης τις τελευταίες εξελίξεις οι οποίες αφορούν το θέμα της αναδιάρθρωσης και την υποβολή έγγραφης πρότασης προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη.

Την επιστολή υπογράφει και η ΠΑΕ Καβάλα και απομένει η συγκατάθεση του κ. Λεουτσάκου για τη σύγκληση της γενικής συνέλευσης ώστε ο συνεταιρισμός να κινηθεί άμεσα σε οποιοδήποτε σενάριο προκύψει.

Το κείμενο της επιστολής και το έγγραφο:

«Δια της παρούσης και σύμφωνα με το άρθρο 9 του καταστατικού της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 & Β Κατηγορίας, παρακαλούμε όπως προχωρήσετε σε άμεση σύγκληση έκτακτης συνέλευσης Football League στην οποία θα συζητηθούν, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ένωσης, τα παρακάτω:

– οι τελευταίες εξελίξεις οι οποίες αφορούν το θέμα της αναδιάρθρωσης  

– συζήτηση και υποβολή έγγραφης πρότασης προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη

Τέλος γνωρίζουμε προς όλα τα μέλη της Football League ότι δεν απεμπολούμε κανένα νόμιμο δικαίωμα μας ούτε αντιτιθέμεθα σε προτάσεις που έχουν ως στόχο την ένταξη των ομάδων μας στην Super League 2.

Παρακαλούμε για τις δικές σας άμεσες ενέργειες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις