Γενικός αρχηγός στην Κ19 του Ολυμπιακού Β. ο Γιάννης Θεοδωρίδης

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου, Γιάννης Θεοδωρίδης, ο οποίος πέρυσι διετέλεσε γενικός αρχηγός στην ποδοσφαιρική ομάδα, επιστρέφει στον σύλλογο, αυτή τη φορά ως γενικός αρχηγός στην ομάδα Κ19. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιάννη Θεοδωρίδη στην μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια αυτή την φορά από την θέση του γενικού αρχηγού στην ομάδα Κ19 του συλλόγου.
Ο Γιάννης Θεοδωρίδης είναι ένας αθλητής από τα σπάργανα του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς ξεκίνησε το 1972 από τα «τσικό» του Συλλόγου και στη συνέχεια προωθήθηκε στην εφηβική και την πρώτη ομάδα, όπου έπαιξε έως το 1984. Κατόπιν αγωνίστηκε σε ομάδες της περιοχής, όπως ο Αλμυρός και ο Θησέας Αγριάς.
Εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται με την Ένωση Παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου, στην οποία είναι πρόεδρος από το 2016 και πάντα ήταν συμπαραστάτης τόσο προσωπικά όσο και μέσω της Ένωσης στις εκάστοτε Διοικήσεις του Ολυμπιακού Βόλου.
Οι ποδοσφαιρικές του γνώσεις και η μεγάλη του αγάπη για τον Ολυμπιακό Βόλου, την οποία και έχει αποδείξει εμπράκτως όλα αυτά τα χρόνια, θα είναι καταλυτικές στην νέα του θέση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις