Στον Πύρασο ο Μάριος Ντόντα

Ο Πύρασος συνεχίζει να κάνει μεταγραφές και να ενισχύει το ρόστερ. Χθες ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριου Ντόντα, ο οποίος αποτελεί το 16ο νέο πρόσωπο στην ομάδα. Αναλυτικά:
«H διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει ακόμη μία μεταγραφή, του Μάριου Ντόντα ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος. Είναι 17 ετών, γεννηθείς το 2003 κι αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή μας Γιάννη Ακτσιαλή ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά μιας και την περασμένη σεζόν συνεργάστηκε στην ομάδα Κ17 του Βόλου. Ο Μάριος συμμετέχει από το ξεκίνημα στην προετοιμασία του Πυράσου και στα τελευταία φιλικά παιχνίδια. Μάριε, καλωσήρθες στη μεγάλη κυανόλευκη οικογένεια».
Επίσης, ο Πύρασος εξέδωσε ανακοίνωση και για την κλήρωση των πρωταθλημάτων που φιλοξενήθηκε στη Νέα Αγχίαλο: «Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενήσαμε τα μέλη της ΕΠΣΘ και τους παράγοντες των τοπικών σωματείων στην εκδήλωση της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο «Νίκος Σαρμάνης» στην παραλία της Νέας Αγχιάλου. Ευχαριστούμε την ΕΠΣΘ για την άριστη συνεργασία και το χορηγό μας, τον συνεταιρισμό «Η Δήμητρα» που προσέφερε στους παρευρισκομένους το καινούργιο του τσίπουρο 18.
Ευχόμαστε η εκδήλωση να είναι η απαρχή μιας νέας αγωνιστικής περιόδου με υγεία σε παράγοντες, προπονητές, αθλητές και φιλάθλους. Κάτω από δύσκολες συνθήκες, να κρατήσουμε ζωντανή τη φλόγα του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος υπηρετώντας το «ευ αγωνίζεσθαι». Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Πυράσου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις