Επίσημα στη Νίκη ο Ηλίας Πολίμος

Ο Ηλίας Πολίμος είναι επίσημα παίκτης της Νίκης, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ΠΑΕ. Ο 25χρονος αμυντικός προπονείται εδώ και μέρες με την ομάδα, έχει λάβει μέρος και στα φιλικά παιχνίδια και από σήμερα αποτελεί μέλος της οικογένειας της Νίκης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ηλία Πολίμο.
Ο Ηλίας είναι 25 ετών, κατάγεται από την Καλαμάτα κι αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στο αριστερό, όσο και στο δεξί άκρο της άμυνας.
Ο Πολίμος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στον Πανιώνιο. Το αστείρευτο ταλέντο του δεν άργησε να φανεί, με τους ανθρώπους της Νότιγχαμ Φόρεστ να τον εντάσσουν στο δυναμικό τους, δίνοντάς του την ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του στο προηγμένο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Αγγλίας. Ύστερα από περίπου δύο χρόνια, επέστρεψε στην Ελλάδα, ξανά για χάρη του Πανιωνίου κι έπειτα αγωνίστηκε κατά σειρά σε Αχαρναϊκό, Πανθρακικό, Παναχαϊκή και Ιωνικό. Συνολικά, έχει καταγράψει 80 συμμετοχές στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία και 14 στην τρίτη. Τελευταία του ομάδα ήταν ο Ιωνικός, με τον οποίο, στο πρωτάθλημα της Football League, πραγματοποίησε πέντε συμμετοχές, στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος, το οποίο διακόπηκε, ελέω κορονοϊού.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως είναι διεθνής με τις “μικρές” ηλικιακά Εθνικές ομάδες μας, έχοντας συνολικά 15 συμμετοχές και ένα τέρμα.
Καλωσορίζουμε τον Ηλία στην κυανόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες!”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις