Με Πυλαία εκτός η Νίκη για την Α2 μπάσκετ γυναικών

Εκτός έδρας αγωνίζεται σήμερα Κυριακή η Νίκη για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 γυναικών, με τις «κυανόλευκες» να αντιμετωπίζουν την Πυλαία στη Θεσσαλονίκη. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 13.30 και το βολιώτικο συγκρότημα θα προσπαθήσει να κοντράρει μια ομάδα που στην έδρα της έχει ηττηθεί μόνο από…

…τον Άρη, νικώντας στα άλλα δύο παιχνίδια τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Με 9 βαθμούς η Πυλαία βρίσκεται στην 6η θέση της κατάταξης, ενώ την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε από τους Τιτάνες Δράμας εκτός έδρας. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα, μετά από εκείνες με Άρη και Παναθλητικό.
Η Νίκη είχε χάσει την περασμένη Κυριακή με 50-33 από την Καλαμαριά στο κλειστό της Ν. Ιωνίας και άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν πως και σήμερα η αποστολή τους θα είναι πολύ δύσκολη. Η ομάδα, ωστόσο, θα πάει να αγωνιστεί χωρίς άγχος, με στόχο μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση.
Ο Γιάννης Στεργιόπουλος έχει στη διάθεσή του τις: Νένα Παγκαλίδου, Ευαγγελία Μπράχου, Μαρία Γεροκώστα, Ειρήνη Γκίνο, Νένα Μιχαηλίδου, Εβελίνα Αλεξίου, Ελένη Παρασχάκη, Ελισάβετ Ντέγκα, Άρτεμις Ματθαιακάκη, Κατερίνα Γιοβανάκη, Αγγελική Μάντζου, Βιργινία Χρήστου, Άννα-Μαρία Κοπάνου, Κατερίνα Στρίγγου, Εύη Χαβαλέ, Ηλιάνα Καρύδη, Τόνια Μορδοκούτα και ίσως την Ελένη Σολωμού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις