Στοίχημα: Ισοπαλία ή διπλό για την Ίλβες, κερδίζει το Χιούστον

Η ποδοσφαιρική δράση είναι πλούσια σήμερα, για τα δεδομένα της ημέρας, και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε Φινλανδία και ΗΠΑ. Σε στοιχηματικό επίπεδο ξεχωρίσαμε μια αναμέτρηση από την κάθε χώρα. Συγκεκριμένα, θα ασχοληθούμε με τους αγώνες Χόνκα-Ίλβες και Κολοράντο Ράπιντς-Ντιναμό Χιούστον.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, σας θυμίζουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε όλες τις βαθμολογίες και χρήσιμα στατιστικά, όπως τη βαθμολογία Αγγλίας.

Για ισοπαλία ή το διπλό η Ίλβες

Για αρχή έχουμε ποδόσφαιρο και πάμε στη Φινλανδία, όπου η Χόνκα φιλοξενεί την Ίλβες στις 18:30. Οι γηπεδούχοι δεν μπαίνουν στο παιχνίδι με το καλύτερο δυνατό κλίμα, αφού την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος ηττήθηκαν για πρώτη φορά φέτος. Αντιμετώπισαν τη Χέλσινγκφορς και πάλι στην έδρα τους και έμειναν πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς με 0-1. Παρόλο που δημιούργησαν ευκαιρίες, αυτό ήταν και το τελικό σκορ. Στο βαθμολογικό πίνακα είναι στην τέταρτη θέση με 19 βαθμούς μαζί με τη σημερινή της αντίπαλο, αλλά την περνάει στην κατάταξη. Μετράει συνολικά δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα στο “σπίτι” της.

Τελείως διαφορετική εικόνα, από την άλλη, για την Ίλβες. Στο προηγούμενο ματς για το πρωτάθλημα πέρασε από την έδρα της Χάκα με άνεση και αποτέλεσμα 0-2, κερδίζοντας το παιχνίδι και τις εντυπώσεις. Διατηρεί πλέον σερί δύο νικών και φιλοδοξεί να το διευρύνει σήμερα ή έστω να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό ισοπαλίας. Και τα δυο αποτελέσματα τη βολεύουν για να πάρει προβάδισμα, καθώς ισοβαθμεί με τη Χόνκα. Όσον αφορά τις μέχρι τώρα επιδόσεις της εκτός έδρας, έχει δύο νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες σε έξι αγώνες. Προτείνουμε, επομένως, Χ2 σε απόδοση 1.88.

Για νίκη το Χιούστον

Αλλάζουμε ήπειρο και μεταφερόμαστε στις ΗΠΑ, για τον αγώνα μεταξύ των Κολοράντο Ράπιντς και των Ντιναμό Χιούστον στις 4:00. Στα τελευταία του έξι παιχνίδια το Κολοράντο δεν έχει πετύχει νίκη. Βέβαια, δεν γνωρίζει εύκολα και την ήττα. Στην ισοπαλία αρκέστηκε και την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στο Σαν Χοσέ εκτός έδρας με σκορ 1-1. Η αποτελεσματική άμυνα ήταν αυτή που του κέρδισε το ματς, αφού δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο στο δημιουργικό κομμάτι, ωστόσο προς το τέλος της αναμέτρησης εξασφάλισε τον έναν βαθμό.

Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, δείχνουν να είναι φορμαρισμένοι και με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Ντιναμό Χιούστον προέρχονται από τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Επέδειξαν, μάλιστα, γερά νεύρα και κέρδισαν το Κάνσας εντός έδρας με ανατροπή. Διόρθωσαν το σφάλμα τους να δεχτούν τέρμα στο μισάωρο, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο δεύτερο 45λεπτο. Η εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο το τελευταίο διάστημα είναι γενικά σταθερά καλή και πείθει.

Με βάση τα όσα έχουν παρουσιάσει οι δύο ομάδες πρόσφατα, είναι πιο ασφαλές να ποντάρουμε στην πιθανότητα νίκης του Χιούστον, με “μαξιλάρι” την περίπτωση ισοπαλίας με το Κολοράντο. Θα πάμε, λοιπόν, στην επιλογή διπλό draw no bet, σε απόδοση 2.20.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη. Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις