ΑΕΛ κατά Ερασιτεχνικής και Πηλαδάκη

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι θα ζητηθεί με εξώδικο το αντίγραφο της σύμβασης παραχώρησης του AEL FC Arena από την Ερασιτεχνική στην εταιρία «Γήπεδο Λάρισας», ιδιοκτησίας του Κώστα Πηλαδάκη.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει:

«Μετά την τέλεση του αγιασμού στο ΑΚ των Δένδρων, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ακολούθησε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ συνεδρίαση του ΔΣ υπό την προεδρία του κ. Αλεξίου Κούγια.

Έγινε ενημέρωση για τις δραστηριότητες όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων της ΠΑΕ και τις προοπτικές που διαγράφονται ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος.

Ακολούθως με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις, αποφασίστηκε να ζητηθεί εγγράφως, με την κοινοποίηση σχετικής εξωδίκου προσκλήσεως, αντίγραφο της σύμβασης παραχώρησης δημόσιας και δημοτικής γης που περιήλθε με απόφαση της ελληνικής κυβερνήσεως στην ιδιοκτησία του ιδρυτικού σωματείου της ΠΑΕ ΑΕΛ, (Ερασιτεχνική) και εν συνεχεία στην εταιρεία “Γήπεδο Λάρισας” ιδιοκτησίας Κ. Πηλαδάκη.

Μέσω αυτής της απόλυτα νόμιμης διαδικασίας, το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ και η Νομική της Υπηρεσία, θα διερευνήσουν κάτω από ποιες προϋποθέσεις το ΔΣ της Ερασιτεχνικής “δώρισε” στον επιχειρηματία Κ. Πηλαδάκη και στην εταιρεία που αυτός ίδρυσε, την “Γήπεδο Λάρισας”, δημόσια και δημοτική περιουσία δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Σε περίπτωση κατά την οποία η Ερασιτεχνική ΑΕΛ δεν παραδώσει αντίγραφο της συμβάσεως, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα απευθυνθεί στην Εισαγγελία Εφετών Λάρισας και στον Προϊστάμενό της κ. Σταμάτη Δασκαλόπουλο, ώστε να αναγκαστεί κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις