Με δύο γκολ του Κοντοβά ο Γ.Σ. Αλμυρού νίκησε την Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας

Νίκη με 2-0 σημείωσε ο Γ.Σ. Αλμυρού επί της ομάδας Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος». Με τον ΓΣΑ αγωνίστηκε ο Βασίλης Καραλούλης, με τον Λαρισαίο μεσοεπιθετικό να επιστρέφει στην ομάδα, ενώ την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα έκανε ο νεαρός Θοδωρής Κουκουτής, παίζοντας ως αριστερός οπισθοφύλακας. Επίσης, έπαιξε και ο Κριστιάνο Γκιόκα, πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, ο οποίος εδώ και αρκετές μέρες λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις του Αλμυρού, προερχόμενος από τη Σούρπη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων Λάρισας πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ήταν η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, μετά το 25’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γ.Σ. Αλμυρού ανέβασε στροφές, είχε καλύτερη παρουσία στο παιχνίδι από τον Απόλλων Λάρισας και κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα.

Το σκορ άνοιξε στο 68’ ο Κοντοβάς με σουτ και αφού πρώτα στο διάστημα των 23 λεπτών στην επανάληψη ο Αλμυρός είχε χάσει αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 85’ με χτύπημα πέναλτι του Κοντοβά.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Φλίγκος, Δ. Γκάμπας (46’ Λάμπος), Κουκουτής (65’ Αργυρόπουλος), Ντόντα, Κυριάκος (63’ Κόκκας), Πότσι, Πρ. Κουτσούκης (75’ Γκιόκα), Γ. Κουτσούκης (46’ Βαγενάς), Χρ. Γκάμπας (46’ Κοντοβάς), Καραλούλης (46’ Τσάτσος), Καραγεωργόπουλος (80’ Χριστοδουλόπουλος).

Κ19 ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Στ. Παπαθανασίου, Μαχούχας, Σταθάκος, Γ. Παπαθανασίου, Ευθμιάδης, Σκύφτας, Τσουλάνι, Παπαγιώτου, Εστιάδης, Διαμάντης, Σπανούλης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κατσαβός, Μιχαήλ, Τσούντσουρας, Βράζαλης, Παραλυκούδης, Μηλίγκας και Γκαντέλας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις