Όπως στην Άμφισσα με Φαρκαδόνα (pregame)

Να συνεχίσει στο δρόμο που χάραξε στην Άμφισσα, θέλει η Νίκη σήμερα το μεσημέρι (15:00) απέναντι στην Α.Ε. Φαρκαδόνας. Οι κυανόλευκοι θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν την ανωτερότητά τους από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με στόχο το τρίποντο που θα τους κρατήσει σε τροχιά πρωταθλητισμού (εφόσον επιστραφούν οι πέντε βαθμοί από το ματς με τον Πιερικό). Η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν θα είναι καθώς η Φαρκαδόνα έρχεται από ένα σπουδαίο διπλό κόντρα στον Αιγινιακό και με ψυχολογία στα ύψη θα προσπαθήσει να διπλασιάσει τις εκπλήξεις απέναντι στη Νίκη.

Ο Κώστας Βελιτζέλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Στέλιο Νάκα που έμεινε εκτός αποστολής καθώς κρίθηκε πως δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ σημαντική θεωρείται και η απώλεια του Ευθύμη Κοτίτσα που δεν ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με τον Φωκικό. Στις απώλειες προστίθεται και ο Δαυίδ Ιβανίδης που συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Κώστας Κυπτίου, ο οποίος επανέρχεται μετά από απουσία δύο εβδομάδων.

Την κυανόλευκη αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Αλεξανδρής, Αποστολίδης, Βέργος, Ελευθεριάδης, Κανελλόπουλος, Κανταρτζής, Κεμάλι, Κιπτίου, Κόλα, Κρεββατάς, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Μπιτσάκος, Ναουμίδης, Παπαδόπουλος, Παπουρτζής, Πασκούλεφ, Σταυράκης, Χολέβας.

Πιθανή εντεκάδα: Σταυράκης, Κεμάλι, Χολέβας, Ναουμίδης, Παπαδόπουλος, Μέτσε, Μπιτσάκος, Ελευθεριάδης, Κανελλόπουλος, Μπαλαράμπε, Κρεββατάς

Φαρκαδόνα

Η Φαρκαδόνα δεν έχει ανακοινώσει αποστολή με τον Γιάννη Προβίδα να επιλέγει τους 18 ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη του αγώνα. Θεωρείται δεδομένο πως το διπλό με τον Αιγινιακό, ο καλός καιρός και ο εμπορικός αντίπαλος θα συντελέσουν ώστε να μαζευτεί αρκετός κόσμος στο γήπεδο Νεοχωρίου Οιχαλίας Τρικάλων.

Η εντεκάδα που αγωνίστηκε κόντρα στον Αιγινιακό: Πατσιαλής, Νάκου, Γκαντιάς, Φορτούνης, Κουμπούρας, Μπασιάκας, Μηνάς, Διβανές, Ετόφ, Ζαφειρίου, Ιακωβάκης

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα:

Την Κυριακή 22/11/2015 και ώρα 15:00΄ θα διεξαχθεί στο γήπεδο Νεοχωρίου Οιχαλίας Τρικάλων ο αγώνας Α.Ε. Φαρκαδόνας – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.

Το γήπεδο διαθέτει μία κερκίδα και η είσοδος των φιλάθλων της ομάδας μας που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα, για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, θα γίνεται από την θύρα 1, όπου θα υπάρχει εκδοτήριο για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου, πλησίον του χώρου στάθμευσης. Το κομμάτι της κερκίδας αυτής έχει διαχωριστικό κιγκλίδωμα και όλοι οι φίλαθλοι της ΝΙΚΗΣ θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από εκεί. Η τιμή του εισιτηρίου είναι (10) ευρώ”.

Διαιτητές

Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα Φαρκαδόνα – Νίκη Βόλου που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Οιχαλίας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Λάμπρος Διαμάντης και Γιώργος Παπαλαζάρου όλοι από την Ένωση Ηπείρου.

Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Γρηγόρης Ρόντσης από την ΕΠΣ Καστοριάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις