”Έφυγε” από την ζωή στα 49 του ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΟΦΗ Νίκος Γιαλαμάς

Απεβίωσε στα 49 του χρόνια ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Νίκος Γιαλαμάς. Ο εκλιπών κατέρρευσε σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου και εξέπνευσε από ανακοπή καρδιάς, παρά τις προσπάθειες αρχικά των περαστικών και εν συνεχεία του ΕΚΑΒ να τον επαναφέρουν.

Ο Γιαλαμάς εκτός από τον ΟΦΗ στον οποίο αγωνίστηκε από το 1995 μέχρι το 1999, έπαιξε σε Άγιο Νικόλαο, Πανσερραϊκό, Χανιά, Ολυμπιακό Χερσονήσου, Γιούχτα και Πατούχα.

Ο ΟΦΗ σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Αυτές τις στιγμές τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν συναισθήματα. Για την οικογένεια του ΟΦΗ, ο αναπάντεχος χαμός του Νίκου Γιαλαμά δεν μπορεί να αποτυπωθεί με λέξεις. Δεν μπορεί να εξηγηθεί και φυσικά δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Ο Νίκος ήταν μέλος της οικογένειας μας, άνθρωπος δικός μας και μια προσωπικότητα απόλυτα συνυφασμένη με την ομάδα μας. Έζησε μεγάλες ευρωπαϊκές και ελληνικές στιγμές, όντας μέλος της ποδοσφαιρικής παρέας από την Κρήτη που χειροκρότησε όλη η Ελλάδα τη δεκαετία του ’90 και το “αντίο” στον φίλο μας θα είναι για πάντα ένα σφίξιμο στην καρδιά».

Τους οικείους του Νίκου Γιαλαμά συλλυπήθηκε και ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με ένα μήνυμά του στο twitter. «Ο τερματοφύλακάς μας… αιφνιδιάστηκε! Ο αδόκητος χαμός του Νίκου Γιαλαμά σκορπά οδύνη στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Ηρακλείου, της Κρήτης, στην αθλητική οικογένεια όλης της Ελλάδας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», έγραψε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις