Football League: Β’ Εθνική δύο ομίλων ή δεν κατεβαίνουμε

Ολοκληρώθηκε η άτυπη τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Football League  και των «8» πρωταθλητριών ομάδων της Γ’ Εθνικής. Όλοι οι εκπρόσωποι ψήφισαν ομόφωνα πρόταση με την οποία τάσσονται υπέρ της πρότασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. στον Υφυπουργό Αθλητισμού (συνεδρίαση 41/19.8.2020) για νομοθετική ρύθμιση εις τρόπον ώστε να γίνει κατάργηση της Football League και διεξαγωγή του επόμενου πρωταθλήματος της Super League 2 σε δυο ομίλους και οι ομάδες της FL θα απορροφηθούν στην Super League 2. Σε διαφορετική περίπτωση αποφάσισαν να παραδώσουν τις σφραγίδες των ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

Ολοκληρώθηκε η άτυπη τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Football League 2.

Ομόφωνα οι 22 ομάδες της Football League εξέδωσαν ψήφισμα με το οποίο τάσσονται υπέρ της πρότασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. στον Υφυπουργό Αθλητισμού (συνεδρίαση 41/19.8.2020) για νομοθετική ρύθμιση εις τρόπον ώστε να γίνει κατάργηση της Football League και διεξαγωγή του επόμενου πρωταθλήματος της Super League 2 σε δυο ομίλους και οι ομάδες της FL θα απορροφηθούν στην Super League 2.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει άμεση νομοθετική παρέμβαση τότε οι ομάδες της Football League θα παραδώσουν τις σφραγίδες των ΠΑΕ και δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Football League.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις