Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού Β. ο Αργεντινός φορ Μπρούνο Μπαράνκο

Τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό Βόλου θα προχωρήσουν μόλις ξεκαθαρίσει το θέμα της αναδιάρθρωσης, ενώ παραμένει ανοιχτό, όπως τόνισε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, να αποχωρήσουν από την ομάδα ένας ή δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, λόγω ειδικών συμφωνιών που έχουν γίνει με συγκεκριμένους παίκτες και αφορούν την κατηγορία που θα αγωνιστεί φέτος ο Ολυμπιακός.
Πάντως, μετά την αποχώρηση του Νίκου Γιαννιτσάνη, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση ικανού σέντερ φορ, με τη διοίκηση της ΠΑΕ να εξετάζει και ορισμένες περιπτώσεις από την ξένη ποδοσφαιρική αγορά και δη από την Αργεντινή. Ψηλά στη μεταγραφική λίστα βρίσκεται ο Μπρούνο Μπαράνκο. Πρόκειται για 23χρονο Αργεντινό φορ, ο οποίος αγωνιζόταν στην Φέρο Καρίλ και στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Αργεντινής. Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι πολύ καλές, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Μπαράνκο.
Έχουν προταθεί κι άλλοι επιθετικοί και οι ιθύνοντες της ομάδας θα αποφασίσουν άμεσα για τον παίκτη που θα έρθει στην ομάδα, για να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην γραμμή κρούσης.
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν επαφές με αρκετούς κεντρικούς αμυντικούς, όμως, είναι λογικό να μην μπορούν να προχωρήσουν οι συζητήσεις, όταν δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός.
Επίσης, αν αποχωρήσει κάποιος ή κάποιοι παίκτες από την ομάδα, βάσει και των ειδικών συμφωνιών που έχουν γίνει, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα κληθούν να καλύψουν τα κενά, προκειμένου η ομάδα να είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία που θα αγωνιστεί.