Τσιώλης: «Είχαμε διαφορετικές απόψεις και το τελειώσαμε νωρίς»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σάκης Τσιώλης.

Ο τέως προπονητής του Βόλου, μίλησε αναφορικά με τους λόγους της αποχώρησης του από την ομάδα του Βόλου, ενώ έκανε ειδική μνεία για τον ΠΑΟΚ και τον Άρη λίγες ώρες πριν την σέντρα του πρωταθλήματος της Superleague 1

 

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Είδαμε ότι είχαμε διαφορετικές απόψεις για το πλάνο και τον σχεδιασμό ομάδας, και αποφασίσαμε να το τελειώσουμε από νωρίς. Δεν είναι και το πιο ευχάριστο γιατί ξεκίνησα με όρεξη και διάθεση να φτιάξω κάτι. Δύσκολα να αλλάξω και εγώ και ο ιδιοκτήτης είχε τον δικό του χαρακτήρα και έχουμε δει πολλές φορές να τελειώνουν οι συνεργασίες γρήγορα. Αυτό που είδα είναι πραγματικά μεγάλους χαρακτήρες και ήμουν σίγουρος ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά. Δεν γίνεται να φύγει ο πρόεδρος αλλά ο προπονητής».

Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη, σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ έκανε λίγες ημέρες. Εχει την συνοχή της, με το ίδιο υλικό και τον ίδιο προπονητή. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο έτοιμη από όλες τις ομάδες. Ο Ζαμπά εικάζω ότι θα υστερεί στην αμυντική του συμπεριφορά, καθώς στους υπόλοιπους τομείς δεν θα έχει θέμα γιατί θα έχει τους τρεις στόπερ που θα μπορούν να καλύπτουν τα κενά του.

Ο Άρης κρατάει το ίδιο ύφος και βάζει τους νέους παίκτες στο ρόστερ. Θα πρέπει να προσέξει στο κέντρο της άμυνας, ο Γιάννης Φετφατζίδης όπως και πέρσι, έτσι και φέτος θα είναι σημείο αναφοράς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις