Στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου η «πρώτη» του Ολυμπιακού Β.

Δεκάδες είναι οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που εξετάζει ο Ολυμπιακός Βόλου για να τους εντάξει στο δυναμικό του και τις προσεχείς μέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στα μεταγραφικά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί παίκτες βρίσκονται μια «ανάσα» για να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».
Στόχος της…

…διοίκησης είναι να μειωθεί ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας – σε σχέση με τα δύο τελευταία χρόνια – και να αποκτηθούν παίκτες φιλόδοξοι, ικανοί να δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό σύνολο, το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Football League.
Σε πρώτη φάση οι ιθύνοντες της ΠΑΕ εξετάζουν περιπτώσεις από την ελληνική ποδοσφαιρική αγορά, ενώ θα κινηθούν και για την απόκτηση ξένων ποδοσφαιριστών. Δεν αποκλείεται κάποιος ή κάποιοι από αυτούς να γνωρίζουν το ελληνικό πρωτάθλημα, από την παρουσία τους σε ελληνικές ομάδες.
Όσον αφορά την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά τις 20 Ιουλίου, ενώ μέχρι τότε η διοίκηση θα φροντίσει να έχει προβεί στην απόκτηση των περισσοτέρων παικτών και θα μένουν λίγες ακόμη προσθήκες στο ρόστερ. Επίσης, τις προσεχείς μέρες θα αποφασιστεί που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με τα Χάνια του Πηλίου να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις