Τρίποντο με ανατροπή ο Άρης, εντυπώσεις και …οργή στη Λαμία!

 

Ο Άρης πήρε τη νίκη (3-1) με ανατροπή επί της Λαμίας, ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Πετράκη έχει έντονα παράπονα για το τέρμα που πέτυχε ο Νιασέ όταν το σκορ ήταν ακόμα 1-0 και ακυρώθηκε λανθασμένα από τον διαιτητή της αναμέτρησης Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο, προκαλώντας οργή στους ανθρώπους της Λαμίας.

 

Ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, η Λαμία απείλησε τρεις φορές στο πρώτο τέταρτο με σουτ των Βιγιάλμπα, Ρόμανιτς και Καραμάνου. Ο Άρης άρχισε να ανεβάζει στροφές μετά το 25ο λεπτό, δίχως όμως να καταφέρει να απειλήσει.

 

Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ένινγκ αποφάσισε να αλλάξει σχηματισμό, επαναφέροντας το γνωστό από πέρυσι 4-2-3-1 και βγάζοντας εκτός γηπέδου τον μέτριο ως τότε Σάκιτς και τον Ματίγια. Ο Γκάμα απελευθερώθηκε σε ρόλο «10» και ο Λόπεθ ήταν πλέον το σημείο αναφοράς στην επίθεση του Άρη που σιγά σιγά έπαιρνε τα πάνω του.

Ωστόσο, στο γκολ έφτασε και πάλι η Λαμία, όταν στο 64ο λεπτό, μετά από αδράνεια της άμυνας του Άρη, ο Νιάσε σκόραρε προ κενής εστίας. Ο Διαμαντόπουλος, όμως, είδε φάουλ στη φάση, ακυρώνοντας το τέρμα και διατηρώντας την απόφαση του μετά την επικοινωνία με τον VAR. Αίσθηση προκάλεσε, πάντως, το γεγονός ότι ο διαιτητής του αγώνα αποφάσισε να μη συμβουλευτεί την οθόνη του VAR στην πλάγια γραμμή.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις