Μαρτίνης για τη δήλωση στήριξης Λεουτσάκου στους “22”: Ξεκάθαρα το είπε, τα άλλα είναι παραμύθια της Χαλιμάς

Χείμαρρος ήταν ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ρόδος, κ. Μαρτίνης φιλοξενούμενος τηλεφωνικά στον ΒΟΛΟΣ 98.6 FM και στην εκπομπή CLASICO. Ο ισχυρός άνδρας της ροδίτικης ΠΑΕ εξέφρασε την οργή του για την απόφαση του κ. Λεουτσάκου να στείλει μαζί με την πρόταση των “22” της Φούτμπολ Λιγκ, την πρόταση των “11” της Σούπερ Λιγκ 2, δίνοντας την ευκαιρία στον κ. Αυγενάκη να μην πάρει απόφαση.

Ο Τώνης Μαρτίνης επιβεβαίωσε τη δήλωση στήριξης του κ. Λεουτσάκου στην πρόταση μίας ενοποιημένης Β’ Εθνικής των δύο ομίλων και εξεπλάγη που με δηλώσεις του τη διέψευσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μαρτίνη:

Για το αν έχει γίνει ΠΑΕ η ομάδα της Ρόδου: «Η Ρόδος έχει γίνει ΠΑΕ εδώ και 2,5 μήνες. Και το «γαργαλιστικό» της υπόθεσης ποιο είναι; Έχουμε στείλει εδώ και 1,5 μήνα τα έγγραφα στον συνεταιρισμό (Ένωση SL2 και FL) και ο συνεταιρισμός πήρα, τάχα, χαμπάρι ότι στείλαμε τα έγγραφα πριν από πέντε μέρες. Τότε μας κάλεσαν γιατί μάλλον είχαν ανάγκη τα 5.000 ευρώ του παραβόλου. Εδώ πρόκειται για τρελοκομείο».

Για τον αν περίμενε πως μετά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη θα πήγαιναν στον κ. Αυγενάκη δύο προτάσεις, τόσο αυτή της Φούτμπολ Λιγκ όσο και αυτή της Σούπερ Λιγκ 2: «Όχι, βέβαια! Δεν κατάλαβα γιατί την πρόταση των 11 (Σούπερ Λιγκ 2) την έστειλε ο κ. Λεουτσάκος μαζί με την πρόταση των 22 (Φούτμπολ Λιγκ). Για να μπερδέψει τον κ. Αυγενάκη; Μπορεί η συνεδρίαση η δική μας να ήταν άτυπη, όμως έγινε κατόπιν δικής του πρόσκλησης. Το ότι εμφάνισε και την άλλη πρόταση των “11”,  το έκανε για να θολώσει το τοπίο και να μη γίνει τίποτα. Γι’ αυτό φώναζα στην τηλεδιάσκεψη πως έπρεπε στον κ. Αυγενάκη να πάει μία πρόταση που να λέει πως εγώ (σ.σ. κ. Λεουτσάκος) δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα γιατί έχω μπλέξει με παλαβούς… Έτσι ο κ. Αυγενάκης θα έπαιρνε αυτός την απόφαση γιατί η λίγκα δεν θα μπορούσε να την πάρει. Γιατί παίζεται αυτό το παραμύθι, δεν μπορώ να καταλάβω».

Για το αν ο κ. Λεουτσάκος δήλωσε στους εκπροσώπους των 22 ομάδων που μετείχαν στην τηλεδιάσκεψη ότι τάσσεται υπέρ της πρότασής τους που αποτελεί και την πλειοψηφία: «Είμαι με τους 22 και εγώ ψηφίζω υπέρ της πλειοψηφίας, για μία Β’ Εθνική δύο ομίλων. Ξεκάθαρα αυτό είπε. Αυτά που μας είπε μετά είναι παραμύθια της χαλιμάς. Δεν ξέρω ποιον εξυπηρετεί. Εάν ο κ. Λεουτσάκος είναι εκεί για να εξυπηρετεί τη Σούπερ Λιγκ, να μας το πει για να πάμε κι εμείς στα σπίτια μας».

Για την πρόταση της σύγκλισης Γ.Σ. των μελών του συνεταιρισμού: «Είναι μία πρόταση που έχουμε καταθέσει εδώ και πολύ καιρό οι πρωταθλήτριες ομάδες της Γ’ Εθνικής. Πιστεύουμε πως η Γενική Συνέλευση έχει μεγαλύτερη ισχύ από το Δ.Σ. του συνεταιρισμού και άρα αν συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα ¾ μπορεί να περάσει η πρόταση αναδιάρθρωσης. Αν συγκεντρωθούν 26 ψήφοι από τους 34 τότε το ζήτημα λύνεται και δεν μπορεί κανείς να πει πως δεν το προχωράει σε εφαρμογή».

«Ο κ. Αυγενάκης δεν θέλει να δώσει λύση στο πρόβλημα»

«Πιστεύω πως ο κ. Αυγενάκης δεν θέλει να δώσει λύση στο πρόβλημα. Χθες τον επισκέφτηκαν κάποιοι βουλευτές. Ένας ήταν από τα Δωδεκάνησα. Τους είπε πως η ΕΠΟ δεν έχει δικαιοδοσία να παίρνει αποφάσεις. Ούτε να εισηγείται. Μάλιστα, στους βουλευτές εμφάνισε κι έναν νομικό του υπουργείου για να επιβεβαιώσει αυτά που τους έλεγε. Με λίγα λόγια έπεισε τους βουλευτές ότι έχει δίκιο»

«Δεν υπάρχει πρόεδρος στην ΕΠΟ»

Στην ερώτηση αν το αίτημα για δύο ομίλους στηρίζεται από την ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, τον κ. Διακοφώτη ο κ. Μαρτίνης είπε: «Ο κ. Διακοφώτης στηρίζει το αίτημα μας για μία ενοποιημένη Β’ Εθνική των δύο ομίλων. Δυστυχώς, δεν υπάρχει πρόεδρος στην ΕΠΟ. Αν ήταν πρόεδρος ο κ. Γραμμένος θα έπρεπε να βγει και να πει πέντε πράγματα για να τελειώνουμε. Όλοι ήξεις αφίξεις για να καλύπτουν το λιμάνι του Πειραιά…»

Για την αναβολή του Δ.Σ. της Ένωσης που είχε ως θέματα την προκήρυξη της Σούπερ Λιγκ 2 και την ημερομηνία έναρξής της: «Από τη μία μας γλυκαίνει μ’ αυτό (σ.σ. ο κ. Λεουτσάκος) και από την άλλη στέλνει την πρόταση των 11 ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2 στον κ. Αυγενάκη, που δεν είχε κανέναν λόγο να τη στείλει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις