Ισοπαλία με επεισοδιακό φινάλε στον Εύοσμο

Ο Παναιγιάλειος πήρε τον πόντο στον Εύοσμο, με τον Πέριτς να παίζει… τερματοφύλακας στις καθυστερήσεις.

Λένε ότι αν δεν μπορείς να νικήσεις, τότε καλύτερο είναι να μη χάσεις. Αυτό, λοιπόν, έκανε στον Εύοσμο ο Παναιγιάλειος και πήρε τον πόντο (0-0) στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα.

Η ομάδα του Αιγίου είχε κάποιες καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρει, αλλά δεν τις μετέτρεψε σε γκολ, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν απόδοση στο δεύτερο 45λεπτο, το οποίο δεν είχε τον ρυθμό του πρώτου.

Το ματς, πάντως, είχε επεισοδιακό φινάλε, αφού ο Πίτκας είδε δύο κίτρινες για καθυστερήσεις και από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι είχαν ολοκληρώσει τις αλλαγές τους, χρέη τερματοφύλακα εκτέλεσε ο Πέριτς. Σαφώς το αποτέλεσμα αυτό ικανοποιεί την ομάδα του Αιγίου, με τους «πράσινους» να παραμένουν χωρίς τρίποντο από τις 16 Οκτωβρίου.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Τσεμπερίδης, Μακρυδημήτρης, Οικόνομου (89′ Παλάσκας), Γιάντσης (72′ Καραμπάς), Γέσιτς, Τοπούζης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Πίτκας, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Φωτιάς, Κρισμάρεβιτς, Σταμογιάννος Μπουρλάκης (83′ Κολόκας), Σκαρτσίλας (88′ Παπουτσής), Μίλιτς (71′ Γκούφας), Πέριτς.

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις