Στάση στη Ζάκυνθο για τα Τρίκαλα!

Τα Τρίκαλα πήγαν στη Ζάκυνθο με στόχο τη νίκη που θα τους κρατούσε στην δεύτερη θέση, αλλά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζαν φαίνεται πως στοίχισαν. Από την άλλη οι Επτανήσιοι ήθελαν μόνο νίκη για να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο και τα κατάφεραν επικρατώντας 1-0.

Από την έναρξη της αναμέτρησης, η ομάδα της Ζακύνθου ήταν καλύτερη και πιο απειλητική, με την πρώτη καλή στιγμή να έρχεται στο 13′ με τον Γιδόπουλο να σώζει την προβολή του Κρολ. Τελικά το 0-0 έμεινε στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είναι οι απόλυτοι κυρίαρχη στην αναμέτρηση.

Ίδια η εικόνα και στην επανάληψη, με τα Τρίκαλα ωστόσο να φτάνουν κοντά στο γκολ στο 56′, όταν ο Στεφάνοβιτς σούταρε και ο Παπαδόπουλος έσωσε. Τελικά το γκολ που έψαχναν οι γηπεδούχοι ήρθε στο 60′, με τον Κρολ να τροφοδοτεί τον Ναζίμ και αυτός με πλασέ να κάνει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγάλη τους ευκαιρία στο 72′, όταν ο Γκμπαλέ βρέθηκε απέναντι στον Παπαδόπουλο, ο οποίος όμως ήταν σε ετοιμότητα και έσωσε κρατώντας μέχρι τέλους το σημαντικό 1-0 για την ομάδα του.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καλίντ Καραμά): Παπαδόπουλος, Γραικός, Κουρέλλας, Ορφανίδης (92′ Βοσνακίδης), Ρ. Πέττας, Κάρδαρης (46′ Ν. Πέττας), Κρολ, Κυριακίδης, Κωστούλας (46′ Αποστόλου), Νίκιτς, Ναζίμ.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Γιδόπουλος, Λαμπάκης, Νιάρος, Ζώνας, Ρεπετσάς, Μουμίν, Ριζογιάννης, Δουκάκης (46′ Γκμπαλέ), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (79′ Βάσκεζ), Γκονζάλες (69′ Χαροντάκης).

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις