Μπέος: Κατ’ αρχήν συμφωνία με Νίκη για Πανθεσσαλικό

Αναφορά στο Πανθεσσαλικό και στην κατ’ αρχήν συμφωνία με τη Νίκη Βόλου να το χρησιμοποιεί ως έδρα της αναφέρθηκε ο Αχιλλέας Μπέος, φιλοξενούμενος τηλεφωνικά στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας και στην εκπομπή «Στο πέταλο».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος και Δήμαρχος της πόλης είπε σχετικά: «Η Νίκη Βόλου ήρθε και ζήτησε το Πανθεσσαλικό και ειπωθήκανε κάποια πράγματα. Ο κ. Παπακωνσταντίνου δεσμεύτηκε για κάποια πράγματα και καταρχήν είπαμε “ναι”. Θα το δούμε. Μην βγάζουν οι “Αποστολακόπουλοι” ότι η Νίκη θα πάει στο Πανθεσσαλικό. Είμαστε άνδρες, δώσαμε τα χέρια με τον κ. Παπακωνσταντίνου, αν τηρηθούν από την πλευρά του αυτά που είπαμε, πολύ ευχαρίστως να μπει η Νίκη».

Για τα έξοδα συντήρησης του Πανθεσσαλικού και τη συμφωνία με τη Νίκη Βόλου: «Ο Βόλος πλήρωσε πέρυσι τα έξοδα της ανακατασκευής. Από τη Νίκη δεν έχει απαίτηση να πληρώσει μέρος των εξόδων αυτών. Από τη στιγμή όμως που θα μπει μέσα, θα πρέπει να επιμερίζεται το 50% των εξόδων συντήρησης. Τα έξοδα τα καθορίζει ο Βόλος, όχι η Νίκη. Ακόμη και στον Δήμο να περιέλθει το Πανθεσσαλικό, τη συντήρηση θα συνεχίσει να την κάνει ο Βόλος. Τα έξοδα θα τα επιμεριστούν οι δύο ΠΑΕ. Τη μία εβδομάδα θα παίζει ο Βόλος και την άλλη η Νίκη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις