Πρεμιέρα σήμερα για τον Βόλο στο Περιστέρι με Ατρόμητο (pregame)

Πρεμιέρα σήμερα για τον Βόλο στη Σούπερ Λιγκ. Οι «κυανέρυθροι» ρίχνονται στη «μάχη» του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας στις 18.30 (Novasports 2), τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με στόχο να μπουν με το δεξί στις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Αντίπαλός τους μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, όπως είναι ο Ατρόμητος, ο οποίος έχει βάλει φέτος υψηλούς στόχους και έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο στα φιλικά παιχνίδια.
Ο Άνχελ Λόπες δούλεψε με τους παίκτες του στις προπονήσεις, πάνω στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να παίξει η ομάδα, αλλά και στην τακτική που θα ακολουθήσει ο Βόλος κόντρα στον Ατρόμητο. Έχει γίνει η ανάλυση του αντιπάλου και οι «κυανέρυθροι» γνωρίζουν που θα πρέπει να… χτυπήσουν τον αντίπαλο στο σημερινό παιχνίδι, για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.
Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα, μοιρασμένες πιθανότητες έχουν οι Γκαραβέλης και Κλέιμαν να καθίσουν κάτω από τα δοκάρια. Ο Τέκιο αναμένεται να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας και ο Φεράρι το αριστερό. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κολόμπο και Σάντσες. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Ριένστρα και Μπαριέντος, στις πτέρυγες θα κινούνται οι Μπαρτόλο και Περέα, με έναν εκ των Γκουαροτσένα, Μαρτίνες να κινείται πίσω από τον Δουβίκα, που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.
Στη διάθεση του Άνχελ Λόπες βρίσκονται και Ντεντάκης, Μήτογλου, Δημόπουλος, Λογαράς, Κρητικός, Κιάκος και Γέντρισεκ.
Αποκλείστηκαν της αποστολής οι Τσοκάνης και Νίνης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

«Σφυρίζει» ο Τζήλος
Ο Αθανάσιος Τζήλος από την ΕΠΣ Λάρισας θα διευθύνει την σημερινή Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Βασίλειος Νικολακάκης (Ηρακλείου) και Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου).
Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο κ. Δημήτρης Μαλούτας από την ΕΠΣ Ημαθίας, διαιτητές VAR οι κ.κ. Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας) και Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας). Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο κ. Νίκος Ιωσήφογλου (Αθηνών).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις