Άνετος ο Ρήγας, 3-1 τον Οικονόμο

Με μια γεμάτη εμφάνιση ο Ρήγας Φεραίος επικράτησε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και πάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο ντέρμπι με τον Πύρασο την Τετάρτη στην Ν. Αγχίαλο.

1-0 με το καλημέρα από τον Κορέτα ανώτερος ο Ρήγας στο α’ μέρος.

Οι γηπεδούχοι ήταν καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους ανώτερος και χωρίς να δεχθεί τον παραμικρό κίνδυνο από τους ποδοσφαιριστές του Οικονόμου. Με το καλημέρα ο Ρήγας κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Κορέτα να αξιοποιεί εις το έπακρον την κάθετη του Χατζή, που σε διπλό χρόνο κατάφερε με πλάσε να νικήσει τον Γούπο κάνοντας έτσι το 1-0. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Ζενούνι στο 11′ έγινε αποδέκτης της μπάλας από τα δεξιά, έπειτα από σέντρα του Τσίπη όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα διπλά από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Ο επιθετικός μονόλογος για την ομάδα του Λ. Μπακάλη κράτησε σε όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους, αλλά οι προσπάθειες με σουτ των Ζενούνι (24′), Τσίπη (35′) και Γκάγκα στο (44′) δεν καρποφόρησαν μένοντας έτσι το 1-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα για την ανάπαυλα του ημιχρόνου από τον διαιτητή Ψυχούλα.

Εκρηκτικό 15λεπτο για Ρήγα 3-1 τελικό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν και στην επανάληψη με τον ίδιο ρυθμό και στόχο, ένα γρήγορο και πάλι γκολ που θα κλείδωνε το ματς. Στο 50′ ο Χατζής θα πετύχαινε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς, καθώς έπειτα από σέντρα του Τσίπη από τα αριστερά, έπιασε το μονοκόμματο από την δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής όμως είδε τον Γούπο να εκτινάσσετε στο δεξί του παραθυράκι και να βάζει “στοπ” στην τροχιά της μπάλας. Οι γηπεδούχοι στο 62′ σε ένα μακρινό σουτ του Γκίκα πήραν αέρα δύο τερμάτων, καθώς η τροχιά της μπάλας ξεγέλασε τον Γούπο που έσκασε μπροστά του και πέρασε πάνω από το κορμί του και έγινε το 2-0. Πριν καν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Ρήγας έφτασε στο 3-0 έπειτα από μια κούρσα 35 μέτρων του Γεωργατζή, ο δεξιός μέσος των γηπεδούχων είδε τον Σέττο από τα αριστερά και την κατάλληλη στιγμή του γύρισε την μπάλα και εκείνος δε δυσκολεύτηκε με το μυτάκι να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ ακόμη πιο ψηλά. Το τελικό 3-1 έγινε με τον Καραγκούνη στο 87′ με μακρινό σουτ εκτός περιοχής δίχως να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Κεφαλά.

Συνθέσεις:
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Σπαθής, Γούτσιος, Γεωργατζής, Χατζής, Τσίπη, Κορέτα, Ζενούνι, Γκίκας.
Οικονόμος: Γούπος, Καραγιάννης, Μαχαίρας, Κορομηλάς, Μπαλής, Σιάτρας, Σενκάη, Γκαμπέτας, Καραβασίλης, Καμπέρης, Καραγκούνης.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις