Σ. Παπαδόπουλος: Μέσα στο στόχο του ο Ολυμπιακός Βόλου

Άδικο χαρακτήρισε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα που έδωσε η ομάδα του με τον Απόλλων Σμύρνης, ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του, αναφέροντας πως το αδύνατο σημείο των «ερυθρόλευκων» είναι οι στημένες φάσεις και ότι χρειάζονται περισσότερη δουλειά στο συγκεκριμένο κομμάτι. Ο Σούλης Παπαδόπουλος δήλωσε επίσης πως τους πρώτους βαθμούς που έχασε η ομάδα του εντός, θα προσπαθήσει να τους κερδίσει σε εκτός έδρας παιχνίδια. Αναλυτικά:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι άδικο. Το είδατε όλοι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα αναγνωριστικό παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες και με πολλά φάουλ. Ήταν και οι δύο ομάδες καλά στημένες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν βρίσκαμε ούτε εμείς χώρους, ούτε ο αντίπαλος. Στο δεύτερο ημίχρονο παρόλο που ο αντίπαλος προηγήθηκε με ένα φάουλ, ένα αυτογκόλ, εμείς βρήκαμε τη δύναμη και πετύχαμε ένα γκολ. Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Έγινε ένα μπέρδεμα μεταξύ του διαιτητή και του επόπτη και πάλι από ένα κόρνερ μπήκε το δεύτερο γκολ κι εκεί που φαινόταν πως θα παίρναμε εμείς το παιχνίδι, το χάσαμε. Νομίζω ότι είναι άδικο το αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να κάνουμε, όμως τίποτα. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ.

Τέσσερα γκολ έχω δεχθεί στον Ολυμπιακό Βόλου, τα δύο είναι από κόρνερ και τα άλλα δύο από πλαϊνά φάουλ, παρόλο που δουλεύουμε πολύ στις στημένες φάσεις. Ξέρουμε ότι ο Απόλλωνας είναι δυνατός στα επιθετικά. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερη δουλειά και είναι κρίμα, γιατί κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Θα συνεχίσουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Θα φτιάξουμε την ψυχολογία μας και θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι, που θα γίνει σύντομα, την Παρασκευή. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησαν οι ποδοσφαιριστές μου, αλλά σίγουρα, όταν θες να κάνεις πρωταθλητισμό, πρέπει αυτά τα παιχνίδια να τα κερδίζεις».

Για τα λίγα γκολ που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός: «Εντάξει, αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Κι ο Απόλλωνας πριν λίγο καιρό δεν είχε πετύχει γκολ, αλλά πέτυχε στα τελευταία παιχνίδια. Από τη μέρα που έχω έρθει εγώ σκοράρουμε συνέχεια, εκτός από ένα παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, μακάρι να μη δεχόμαστε γκολ και νομίζω ότι θα βρούμε τρόπο να πετυχαίνουμε γκολ. Δεν επιτρέπεται για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, να δέχεται γκολ από φάουλ ή από κόρνερ. Και ειδικά όταν δέχεσαι δύο γκολ στο γήπεδο σου από στημένες φάσεις, γιατί ξέρεις ότι ο αντίπαλος δεν θα βρει πολλές ευκαιρίες. Πιστεύω ότι αυτό είναι το αδύνατο σημείο του Ολυμπιακού Βόλου».

Για τους πρώτους βαθμούς που χάθηκαν εντός έδρας: «Θα προσπαθήσουμε σε άλλα παιχνίδια εκτός έδρας να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα».

Για το αν ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται ακόμη μέσα στο στόχο του: «Σίγουρα είναι μέσα στο στόχο του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις