Πέρασε και από την Καλλιθέα η ΑΕΛ

Αποτελεσματική η ΑΕΛ, με γκολ του Πάτο πέρασε (1-0) από το «Ελ Πάσο», με την Καλλιθέα να «πληρώνει» την αστοχία της.

Την απόσταση από τη 2η θέση στους επτά πόντους αύξησε η ΑΕΛ χάρη στην εκτός έδρας νίκη (1-0) της στο «Ελ Πάσο» απέναντι στην Καλλιθέα.

Η θεσσαλική ομάδα στάθηκε τυχερή στο πρώτο ημίχρονο, αφού οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι και είχαν διπλό δοκάρι, όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου μία φάση ήταν αρκετή για να βρει δίχτυα ο Ουσμάν Μπάρι Πάτο και να τη σπρώξει στο σπουδαίο διπλό.

Η Καλλιθέα έκλεισε το ματς με υπέρ της την κατοχή (56% – 44%) και τριπλάσιες τελικές προσπάθειες (12-4), αλλά έμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο. Μπήκε εξαιρετικά στο παιχνίδι και στο 6′ ο Μπέλης νικήθηκε από τον Ξενοδόχοφ, ενώ στo 18′ είδε τους Μασένα, Μπέλη να έχουν διπλό δοκάρι και να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για να βάλουν σε θέση οδηγού την αθηναϊκή ομάδα. Αντίθετα, οι «βυσσινί» χωρίς τελική στο ματς, ευτύχησαν να μπουν μπροστά στο σκορ στο 45’+1′. Ο Κουτσιανικούλης έβγαλε τη μπαλιά για τον Πάτο και αυτός με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, η Καλλιθέα δεν μπόρεσε να βγάλει τις ίδιες ταχύτητες και έτσι η ΑΕΛ έφυγε με το σπουδαίο τρίποντο, όντας η πρώτη ομάδα που νικά φέτος στο «Ελ Πάσο».

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Μουκτάρης, Πίκολο, Λεβέντης, Παγώνης, Τεγούσης (63′ Μπούζας), Ρουσάκης, Μπέλης, Αρναρέλλης (58′ Λουκάνοβιτς), Φράγκος (84′ Σμυρλής), Μασένα.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Νικολακάκης, Μονιάκης (63′ Κοντοχρήστος), Ναγιάρ, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Ουρτάδο, Πάτο, Κουτσιανικούλης, Μαρουκάκης (81′ Καπός, 89′ Κρητικός).

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις