Έχασε από Καρίτσα η Δήμητρα σε φιλικό

Την ήττα με 4-2 από την ΑΕ Καρίτσας γνώρισε η Δήμητρα σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Ευξεινούπολης. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 11’ με κεφαλιά του Αλεξίου, μετά από σουτ του Γεωργίου και πρόσκρουση της μπάλας στο κάθετο δοκάρι.
Στο 19’ ο Κρανάς με σουτ έγραψε το 1-1. Τρία λεπτά αργότερα ο Κλουκουτάρα σε πλάσαρε και η μπάλα αφού βρήκε στο σώμα του τερματοφύλακα βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 35’ ο Φουρκιώτης σημείωσε το 2-1 με προβολή, ανατρέποντας προς στιγμήν το σκορ.
Στην επανάληψη η ΑΕ Καρίτσας κατάφερε να φέρει τα πάνω-κάτω και να σημειώσει τρία τέρματα. Στο 47’ ο Κυρτέγος με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2. Στο 50’ ο Κυπαρίσσης με σουτ έκανε το 2-3. Τρία λεπτά αργότερα είχαμε και το 2-4 με τον Κυπαρίσση να πλασάρει εύστοχα.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Σταυράκης, Καρράς, Στεργίου (54’ Στεργιόπουλος), Στεφανής, Τσιάτσιος, Θωμαΐδης (58’ Λάζογλου), Δημητρίου, Κλουκουτάρας, Φουρκιώτης, Βούλγαρης (75’ Ζαντιώτης), Κρανάς (75’ Μπένος).
Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Γαλάνης, Παπαγεωργίου, Δημητρίου, Δεληγιάννης, Λάγδαρης, Δημητρουλόπουλος, Καραγκούνης, Παπαϊωάννου, Αλεξίου, Κυπαρίσσης, Γκίκας. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Πασχόπουλος, Χασιώτης, Κυρτέγος, Ζωγράφος, Λαμπίρης, Μιρτολάρι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις