Νέα χορηγική συνεργασία ανακοίνωσε ο Ρήγας Φεραίος

Νέο χορηγική συνεργασία ανακοίνωσε ο Ρήγας Φεραίος, καθώς το Ι. ΚΤΕΟ Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας θα βρίσκεται κοντά στο σύλλογο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Ρήγα Φεραίου έχει ως εξής:
“Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Βελεστίνου “Ρήγας Φεραίος” ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής του συνεργασίας με το “Ι. ΚΤΕΟ Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας” για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Η επίτευξη της εν λόγω χορηγικής ανανέωσης, έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Ι. ΚΤΕΟ, οι οποίες βρίσκονται στο 22ο χλμ. της ΠΕΟ Βόλου – Αθηνών, στο ύψος των Μικροθηβών.
Τον Σύλλογο εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ κ. Ιωάννης Κ. Σιουμουρέκης και από πλευράς Ι. ΚΤΕΟ παρέστη ο τεχνικός διευθυντής κ. Ιωάννης Τέας, ο οποίος είναι Βελεστινιώτης και αιρετό μέλος στην Περιφέρεια Θεσσαλίας (Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος).
Με αφορμή την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας μας, δηλώνουμε ότι είμαστε χαρούμενοι που το “Ι. ΚΤΕΟ Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας” ανανεώνει την συνεργασία του με τον Σύλλογό μας. Είναι μία εταιρεία η οποία φημίζεται για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της. Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για διαρκή βελτίωση.
Σχετικά με το «Ι.ΚΤΕΟ Ν. Αγχιάλου Μαγνησίας»
Το Ι.ΚΤΕΟ Ν. Αγχιάλου Μαγνησίας άρχισε να λειτουργεί το έτος 2006 στην Ν. Αγχίαλο (περιοχή των Μικροθηβών), όντας πρωτοπόρο για την περιοχή όσον αφορά τον Τεχνικό Έλεγχο των οχημάτων.
Το εγχείρημα αγκαλιάστηκε από το σύνολο των κατόχων οχημάτων της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας. Η εγκυρότητα, η υπευθυνότητα και η ευγένεια των στελεχών της εταιρείας, την έκαναν να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία Ι. ΚΤΕΟ Ν. Αγχιάλου Μαγνησίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον διαδικτυακό της τόπο https://www.ikteomagnisias.gr και να επικοινωνούν στα τηλ. 24280-78222, 69060 και στο κιν. 6937436800 (τεχνικού συμβούλου), καθώς επίσης και στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) [email protected].

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις