Στο Πανελλήνιο Open Water δυο αθλητές του ΟΦΑ Μαγνησίας

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα OPEN WATER (όλων των κατηγοριών), αλλά και του αντίστοιχου των Masters έγινε στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας, στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2020.Οι αγώνες, που συνδιοργανώνει η ΚΟΕ με τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, σε έναν πανέμορφο όρμο στα παράλια του νομού Αρκαδίας, συμμετείχαν οι δυο αθλητές του Ο.Φ.Α.Μαγνησιας στα 2.5km με τους

ΣΚΡΙΜΠΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ με χρόνο 01:07’16″364.

ΚΑΡΑΜΑΝΙΩΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με χρόνο 01:05’46″077.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών του συλλόγου συνεχίζονται στην Τρίπολη για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλασσικής Κολύμβησης Masters, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Τρίπολης και τον ΚΟΑ Τρίπολης που θα διεξαχθεί 18-20 Σεπτεμβρίου..

Η διοίκηση του Συλλόγου συγχαίρει θερμά την Ελευθερία και τον Ιωάννη για την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα OPEN WATER. Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς ή πολύ αργά για την κολύμβηση!! Γιατί αυτό το άθλημα δεν έχει ηλικία!!

Ο σύλλογός μας σας προσφέρει προγράμματα παιδικής κολύμβησης, προπονήσεις κατηγοριών Πρωταγωνιστικής, Αγωνιστικής και υψηλού πρωταθλητισμού, ανοικτής θαλάσσης (OPEN WATER), προπονήσεις ενηλίκων και βετεράνων κολυμβητών (masters).

Εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε;;

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας!!! Σας περιμένουμε!!

Για περισσότερες πληροφορίες, στο 697 677 677 2

Η Γραμματεία μας λειτουργεί καθημερινά στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας:18:00-19:30.

Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά…

Ευχόμαστε η φετινή αγωνιστική χρονιά παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που εξακολουθούν να υφίστανται λόγω της πανδημίας, να αποφέρει το μέγιστο δυνατό για την ανάπτυξη του αθλήματος που όλοι αγαπάμε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις