Στον Αλμυρό ο 20χρονος Γιάννης Κουτσούκης (video)

Σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του ο Γιάννης Κουτσούκης. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έχοντας ανδρωθεί στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου κι έχοντας παραστάσεις απ’ όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα απάντησε θετικά στην πρόταση του Γ.Σ. Αλμυρού και θα αποτελέσει μέλος ενός ρόστερ στο οποίο συναντά νέους, φιλόδοξους αλλά και ονόματα όπως αυτό του Φαμπρίτσιο Πότσι.

Ο Γιάννης Κουτσούκης ανέβηκε με υπομονή τα σκαλοπάτια της ποδοσφαιρικής του εξέλιξης, έχοντας περάσει από τα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, την Κ15 της Νίκης στη Σούπερ Λιγκ ενώ έκανε πρωταθλητισμό και κατέκτησε ανόδους τόσο με τους Νέους Αθλητές όσο και με το Κολέγιο της Νίκης. Επίσης, έχει φορέσει τη φανέλα της μικτής Παίδων της ΕΠΣΘ. Τη σεζόν 2018-19 αποτέλεσε μέλος του ρόστερ της βολιώτικης ομάδας, χωρίς όμως πάρει λεπτά συμμετοχής, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Να σημειώσουμε πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός βρίσκεται από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας στην ομάδα του Αλμυρού κι έχει συμμετοχή σε όλα τα φιλικά της νέας του ομάδας.

Βίντεο με τον νεαρό επιθετικό από τις εμφανίσεις του με το Κολέγιο της Νίκης:

Η ανακοίνωση του Γ.Σ. Αλμυρού:

Η Διοίκηση του Γ.Σ.Αλμυρού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Κουτσούκη , και Περικλή Χρηστίδη για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά 2020-21.

Ο Γιάννης Κουτσούκης είναι μέσος 20 χρόνων (γεν.2000) έχει αγωνιστεί με την ομάδα της Μικτής Ε.Π.Σ.Θ. , και των υποδομών της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ στο πρωταθλήμα της Κ15 -Super league ,αλλά και στο τοπικό πρωτάθλημα τόσο με τους Νέους Αθλητές όσο και με το Αθλητικό Κολλέγιο της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.

Το δημοσίευμα για τη μεταγραφή του Περικλή Χρηστίδη

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις