Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Γιάννη Καζεπίδη

Θλίψη προκάλεσε στην οικογένεια της Νίκης Βόλου η είδηση του θανάτου της μητέρας του Γιάννη Καζεπίδη, Υπεύθυνου Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης της κυανόλευκης. Η Ελευθερία Καζεπίδου έφυγε σε ηλικία 93 ετών.

Ο γιατρός Μιχάλης Μεϊκόπουλος έγραψε την θανούσα:  «Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 93 ετών, σήμερα το απόγευμα στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας ένας άνθρωπος ,μια γυναίκα Μικρασιατικής καταγωγής,που αγωνίσθηκε όλη της ζωή για να μεγαλώσει τα παιδιά της και να κρατήσει όρθια την οικογένεια της.

Μητέρα του Βασίλη και Γιάννη Καζεπίδη.

Συμμετείχε στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στο ΕΑΜ και κατά τη διάρκεια της κατοχής ,συνελήφθη από τους Γερμανούς Ναζί κατακτητές και κλείσθηκε επί δύο χρόνια στο κολαστήριο της ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ που ήταν τότε τόπος βασανιστηρίων και βασανίσθηκε άγρια από τους Γερμανούς και τους προδότες Έλληνες συνεργάτες τους.

Τα μεταπολεμικά χρόνια και μετά τον εμφύλιο, διώχθηκε από το κράτος της δεξιάς όπως η πλειοψηφία των κατοίκων της ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ που τη λέγαν τότε ΜΙΚΡΗ ΜΟΣΧΑ. Άντεξε όμως η οικογένεια της, που την ανέθρεψε με ιδανικά δημοκρατικά και αλληλεγγύη.

Καλό ταξίδι Ελευθερία χαιρετισμούς στο πατέρα μας το Αλεκάκι και τους χιλιάδες αγωνιστές της αριστεράς από τη Νέα Ιωνία Μαγνησίας.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Η συντακτική ομάδα του goalpost.gr εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Γιάννη Καζεπίδη

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις